Blogul lui Traian Daniel Rus si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures ofera stiri calde tuturor romanilor din tara si strainatate, atat cititorilor nostri cat si membrilor ,colaboratorilor si corespondentilor ! S-a urmariti blogul meu si in acest an de stiri si evenimente interesante din Romania .

vineri, 10 decembrie 2010

ÎN ATENȚIA DGIA, SRI și SIE: Sub umbrela unei Federații Militare, Masonii din FM(M)R, la comanda spionului ungaro-francez André Szakvary, pun in aplicare planul uzurpator numit"districtul Transilvania"!
 

Grupul de Investigatii Speciale privind Siguranta si Securitatea Romaniei (GIS-SSR) trage un semnal de alarma pentru institutiile abilitate ale statului (SRI, SIE, DGIA, DIICOT, Administratia Prezidentiala, CSAT), cu privire la tentativa de faramitare a Romaniei (atac asupra Constitutiei Romaniei) si transformarea Transilvaniei intr-un district subordonat masoneriei franceze. Masoni de origine romano-maghiara (iregulari), dupa ce sunt scoliti prin masoneria franceza, dupa ce devin (si) cetateni francezi, se (re)intorc in tara lor de bastina, Romania, cu o misiune precisa... MISIUNE ANTI-ROMANEASCA. Lucian Cornescu Ring (Sovereign Grand Commander), Victor Babiuc, Victor Atanase Stanculescu, Radu Vasile, Francisc Toba, Mircea Chelaru, Constantin Degeratu, Virgil Ardeleanu, Pavel Abraham si un oarecare pastor maghiar - episcopul romano-catolic Tempfli Jozsef (N.R. – „legatura” setesistei Dana Toba cu agentura de spionaj maghiara!), sub umbrela Federatiei Militarilor din Romania, intentioneaza reeditarea incercarii de federalizare a Romaniei, tentativa esuata a spionului ungaro-francez André Szakvary, in anul 1997, dar al carui scenariu, in iulie 2010, a fost din nou reactivat. Planul de uzurpare a Romaniei are numele de cod „District Transilvania” si, asa cum vom arata in continuare, este un atac fatis la siguranta teritoriala si militara a tarii. Inainte de a vorbi despre FM(M)R si tradatorii actuali ai interesului national, este absolut necesar sa facem o scurta prezentare a „actorilor” implicati, precum si un remeber al actiunilor de faramitare a Romaniei din anul 1997:

André Szakvary


Ajuns în România în 1994, el a devenit membru al Supremului Consiliu pentru România, condus de Dan Amedeo Lăzărescu, după ce Anca Nicolescu i l-a prezentat, recomandîndu-l ca pe un expert al Ritului şi prieten apropiat cu Suveranul Mare Comandor al Franţei, Henri Beranger, ceea ce l-a impresionat pe Lăzărescu. Drept mulţumire, Szakvary a încercat, pe 2 februarie 1997, să-i ia locul lui Dan Amedeo Lăzărescu, printr-o lovitură de palat. Impunerea unui cetăţean francez, care nu cunoaşte limba română, în funcţia de Suveran Mare Comandor, încalcă toate Regulamentele şi Constituţiile masonice româneşti şi internaţionale", spunea Lăzărescu la vremea respectivă.

După eşuarea tentativei de uzurpare, André Szakvary a reunit câteva loji dizidente sub denumirea de Districtul Transilvania, a cărui misiune era să provoace o scindare în Loja Naţională. Şi cum masoneria este infiltrată în toate organismele Statului Român, se urmărea ca această scindare să fie replicată la nivel administrativ şi teritorial de instituţiile statului. Astfel, Transilvania ar fi fost rapid separată de restul României.

Din Districtul Transilvania a evoluat MLNUR, iar André Szakvary a preluat conducerea Ritului Scoţian Vechi şi Acceptat din România din obedienţa MLNUR pînă la alegerea lui Bartolomeu Constantin Săvoiu ca Mare Maestru. La Marea Lojă Naţională din România, condusă de Eugen Ovidiu Chirovici (cea mai mare obedienţă şi singura recunoscută de Loja Mamă din Anglia), poziţia de Suveran Mare Comandor al Ritului Scoţian Vechi şi Acceptat este ocupată de Costel Iancu.

Rolul lui André Szakvary era de a fărîmiţa masoneria română şi a acţiona din interior pentru scindarea României în regiuni autonome. Audiat de Comisia Parlamentară de Control al SIE, Costel Iancu a afirmat că, într-o întîlnire care a avut loc la Bruxelles, reprezentanţii masoneriei europene i-au spus clar că trebuie să se producă o împărţire a României în regiuni autonome, iar Transilvania trebuie să intre sub tutela masoneriei franceze.

Pe 29 martie 2008, Conventul Extraordinar al Marii Loji Nationale Unite din Romania l-a ales in unanimitate Mare Maestru pe Bartolomeu Constantin Savoiu, iar Horia Nestorescu Balcesti a fost ales Mare Maestru adjunct.


Pe 18 octombrie 2008, un convent cu 55 de delegati a hotarat excluderile lui Dan Trofin, Liviu Manecan, Doru Manu, Andre Szakvary si Sergiu Anghel.Bun, asta a fost atunci. "Fratietatea" internationala (special cea din Franta) a incercat prin "spionul" mason ungur, Andre Szakvary, nevorbitor de lb. romana, sa "desbine" masoneria romana asa incat (masoneria fiind prezenta peste tot in Romania) sa se reuseasca faramitarea statului roman iar "districtul Transilvania" (independent) sa fie subordonat masoneriei franceze.
Tentativa, se pare, a esuat. Spionul mason ungur a fost exclus din MLNUR (loja iregulara).

Astazi, iulie 2010.
Citim lucruri interesante despre o noua tentativa de faramitare a statului roman prin intermediul masoneriei romane, "supervizata" de mari maestrii din strainatate dar prin intermediul masonilor "militari".
Pornesc acest nou scenariu de la un comentariu aparut pe "agentia.org" :
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/se-pune-de-un-puci-sau-de-o-dictatura-militara-4887.htmlhttp://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/se-pune-de-un-puci-sau-de-o-dictatura-militara-4887.html

“Fratii” si-au manifestat nemultumirea fata de “maestrul Bartolomeu Savoiu” luind in calcul inclusiv debarcarea acestuia. Cel mai vehement a fost “decanul de onoare” al editiei, nimeni altul decat “specialistul in intrigi si destructurari – dr.Francisc Toba. Acesta ”s-a oferit chiar” sa-l compromita iremediabil pe “marele general Savoiu”.

Comentariul apare la articolul intitulat: "Se pune de un puci, sau de o dictatura militara ?"
Articolul vorbeste despre infiintarea "Federatiei Militarilor din Romania" (FMR) si scopul ocult al acestei federatii. Cititi articolul si comentariile.

Din articol:
"Controversatii Constantin Degeratu si Francisc Toba au pus pe roate o structura civila buna la orice * Surse din SRI monitorizeaza infiltrarea unor fosti artizani ai serviciilor secrete militare in structurile civile * Formatiunea, fidela lui Gabriel Oprea, apare pe fondul scaderii veniturilor militarilor si se vrea un soi de sindicat * In fapt, este pregatita pentru o ampla revolta populara."

Daca lucrurile stau chiar asa, asta-i grav, nu ???

Bun. Acum, care-i legatura acestei FMR (http://www.federatiamilitarilor.com/) cu prima parte a acestui material ???
Masoni de origine romano-maghiara (iregulari), dupa ce sunt scoliti prin masoneria franceza, dupa ce devin (si) cetateni francezi, se (re)intorc in tara lor de bastina, Romania, cu o misiune precisa... MISIUNE ANTI-ROMANEASCA. Lucian Cornescu Ring (Sovereign Grand Commander), Victor Babiuc, Victor Atanase Stanculescu, Radu Vasile, Francisc Toba, Mircea Chelaru, Constantin Degeratu, Virgil Ardeleanu, Pavel Abraham si un oarecare pastor maghiar - episcopul romano-catolic Tempfli Jozsef (N.R. – „legatura” setesistei Dana Toba cu agentura de spionaj maghiara!), sub umbrela Federatiei Militarilor din Romania, intentioneaza reeditarea incercarii de federalizare a Romaniei

Eu voi afisa doar niste adrese/site-uri. Dvs., prin analiza proprie, veti putea face legaturile care se cuvin pentru a intelege ca "scenariul" André Szakvary se repeta, cu alti actori (unii sunt aceiasi) de talie inalta din lumea masoneriei romanesti si nu numai...

Imi permit sa va ajut eu putin, pentru inceput. Voi afisa cativa membrii, atat din FMR cat si din MLNUR (si consiliul suprem).
MLNUR este IREGULARA la fel ca si loja lui Viorel Danacu,
http://www.grandlodge.ro/ro/prezentare/

- Lucian Cornescu Ring (Sovereign Grand Commander)
- Victor Babiuc
- Victor Atanase Stanculescu
- Radu Vasile
- Francisc Toba
- Mircea Chelaru
- Constantin Degeratu
- Virgil Ardeleanu
- Pavel Abraham

PS.1: Multumiri oamenilor de informatii romani (din structuri diferite) care, prin mijloace diferite, etc., au reusit sa stopeze faramitarea Romaniei atunci... Sunt convins ca vor reusi si acum.
Nu intamplator vin asa de multe dinspre Budapedsta/Ungaria. Acolo are sediul si IBSSA, organizatia de forta a Cavalerilor de Malta, una dintre ele. Imperiul austro-ungar a fost dirijat de politica iezuita asa cum cele doua razboaie mondiale au fost.
Faramitarea Romaniei, ca si atunci, ar servi de minune scopurilor iezuite, iar faptul ca ei vor sa-si faca "treaba murdara", bagand la inaintare masoneria (de regula, iregulara), arata faptul ca se urmaresc mult mai multe scopuri tenebroase iar ceea ce afirma scriitorul Emil Cerneak in cartea sa, "Cinci secole de razboi secret", parca are o si mai mare insemnatate. Face "incurcaturile" mai limpezi.

"De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine."


ATENTIE !!!
PS.2:
Cert este ca, refuzat de MLNR, Cornescu-Ring s-a indreptat spre "disidentul" Andre Szakvary, care l-a primit cu bratele deschise. Astazi, se prezinta ca porta-voce a unei "federatii masonice", in realitate iregulara (fapt confirmat la Calgary). Marcel Shapira observa faptul ca in jurul lui Szakvary s-au grupat o serie de personaje "deloc recomandabile". Printre acestea se numara si "purtatorul de cuvant", Lucian Cornescu Ring, care se prezinta ca fiind unul dintre cei mai vechi si importanti masoni romani.

Întors în România dupã 1989, Lucian Cornescu-Ring s-a remarcat ca unul dintre apropiatii lui Petre Roman. A devenit extrem de activ, în politicã, afaceri si masonerie. S-a înscris în Partidul Social Democrat condus de Sergiu Cunescu, ajungând vicepresedinte. A plecat cu mare scandal si si-a înfiintat propria formatiune, „Partidul Social Democrat Traditional", devenit, ulterior, „Partidul Particularilor".
http://2005.informatia.ro/article92592.phtml

LUCIAN CORNESCU este si Presedintele Executiv al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZP)
http://www.uzp.org.ro/conducerea.php


Sub aceasta acoperire, a UZP, acesti indivizi patrund in diferite institutii, la diferite persoane (PERSONAJE), pentru a-si "indeplini" misiunea... Misiune anti-romaneasca. Nu intamplator acest "mare comandant suveran" este bun prieten cu spionul ungur Andre Szakvary.

PS.3:
Loja "Kossuth"

BIHOREANUL a reuşit să afle că pe teritoriul judeţului activează de fapt două loje masonice, una românească, reunită în jurul unei intelectualităţi aşa-zis elitiste, şi una maghiară, orientată în special pe afinităţi religioase. Numită Loja "Kossuth Lajos", aceasta se pare că este condusă de episcopul romano-catolic Tempfli Jozsef (foto) şi numără personalităţi ale minorităţii maghiare, cum ar fi primarul de Salonta, Torok Laszlo, şi consilierul judeţean Szabo Odon, mâna dreaptă a preşedintelui CJ Bihor, Alexandru Kiss. Amândoi neagă apartenenţa la masonerie. "Nici nu ştiu ce sunt masonii", zice primarul Torok. Mai elegant, Szabo remarcă doar că masonii sunt "un grup, liberal la origine, care se promovează între ei" folosit cu succes ca ţap ispăşitor: "Dacă nu merge ceva bine în ţară, nu mai caută nimeni cauzele, ci dă vina automat pe ei". Cele două loje bihorene "lucrează" independent. În prezent doar se tatonează sperând într-o colaborare viitoare.

Vom reveni !

Tim RONIN, Simona FICA
Preluare de pe site-ul partener http://ordinulnegru.blogspot.com

Niciun comentariu:

Totalul afișărilor de pagină

Emisiune la Radio ONG Tg Mures cu presedintele FJTMS si ATTMS Dl Traian Daniel Rus in 7.05.2009

Fundatia Judeteana T Mures

Adresa Redactiei

. Persoana de contact:

Administrator Blog Traian Daniel Rus ,reprter , EVULET ANDREEA ELENA

Telefon 0740-469434 sau 0720-074810

Strada Generan E Grigorescu nr.1 Sighisoara jud Mures.

- Aici lasa stiri,evenimente proiecte in derulare, nerespectarea legilor de autoritatile locale fata de cetatean,sprijin pentru sustinere proiectelor umanitara, campanie de colectare de fonduri, proiecte pentru tineret, spectacole din orasul si judetul tau si din tara si strainatate .

Toate aceste evenimenta trimite pe adresa redactiei pe e-mail: traian_rus74@yahoo.com sau pe fjtms@yahoo.com care va fi publicat in scurt timp pe Blog dupa ce este verificat informatile insotit de documente doveditore . Va asteptam alaturi de noi !

Cele mai noi ştiri din ACTUAL »

Evenimente spectacole,proiecte culturale, sociale derulate de ONG-urile care sau fondat si colaboreaza cu Fundstia Judeteana pentru Tineret Mures in perioada 15 Iunie -30 Decembrie 2010 in judetul Mures.

15.Iunie 2010 - Rezervarii pe perioada Festivalul “Sighişoara Medievală” 2010, între 23 şi 25 iulie in Camping si “TABARA PENTRU TINERET” FOTOGRAFII DIN CAMPING IN PERIOADA 23-25 iULIE 2010 si Festival aici.......

26 Iunie 2010 - Târgu-Mureş: Ziua Drapelului Naţional 26 Iune 2010 drapel urias .....

Iulie 2010 - Informatii referitoare la Festivalul Sighisoara Medievala perioada 23-25 Iulie 2010

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT PENTRU SINSISTRATI DIN JUDETUL BOTORANI DIN PARTEA TINERILOR DIN JUDETUL MURESSTIRI IMPORTANTE ....


24 Mai 2010 - A CRIMINAL CONECTION: TRAIAN BĂSESCU + VICTOR BOUT + RAUL REYES

4 Iulie 2010 - (Re)născut pe 3 iulie: PCR, scos oficial de la naftali
7 iulie 2010 - VICTOR BOUT: “DACĂ SUNT TRANSFERAT ÎN SUA, ÎMPART CELULA CU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”

7 iulie 2010 - MARELE JAF NAŢIONAL. AZI: MINIŞTRII BLAGA, BERCEANU, BORBELY

12 iulie 2010 - MINCIUNA INSTITUȚIONALĂ ARE, ÎNCEPÂND DE IERI, UN NUME: MUGUR ISĂRESCU!

3 August 2010 - Dezinformarea zilei: Pumnul lui Băsescu reinventat de tonomatele lui Vîntu

3 August 2010 - Republica Moldova este primul stat din lume care şi-a nimicit arsenalul de muniţii cu fragmentare

Ultima incercare de « JAF « al Patrimoniului fostului UTC in Tg Mures ce a mai ramas tinerilor ,de catre Autoritatile publice locale 2008 !

4 August 2010 - Primarul Municipiului Targu Mures Dorin Florea a depus o Plangere penala in anul 2009. Numitului Traian Daniel Rus


- Lacăt pe una din firmele din scandalul Ridzi

5 August 2010 - De ce doreşte Patriciu ruperea acordului cu FMI

- Comemorare istorica : Anexarea Bulgariei

6 August 2010 - Pierre Lellouche avertizează România că va pierde fonduri europene dacă nu va integra romii

- Resurse Tineret : Ştirile care contează

22 August 2010 - Posturile din sănătate şi justiţie, deblocate anul acesta

22 August 2010 - Emisiuni la RADIO ONG a lui Traian Daniel Rus

24 August 2010 - Avocatul care spune că a fost lovit de Băsescu: Mi-a dat o directă cu pumnul deschis

26 August 2010 - Ofiţer de poliţie, arestat pentru trafic de influenţă

28 August 2020 - Gura păcătosului... Fidel Castro: Osama bin Laden lucrează pentru Guvernul Statelor Unite

28 August 2020 - Impostura marca DAN DIACONESCU trebuie să înceteze! Partidul Poporului NU îi aparține!

3 Septembrie 2010 - Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

3 Septembrie 2010 - Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

3 Septembrie 2010 - Presa internaţională: Guvernul României se află în pragul colapsului

3 Septembrie 2010 - Candidaţi cu repetiţie la CSM: patru din cei 53 de magistraţi vor încă un mandat

3 Septembrie 2010 - Spitalul Clinic Judetean Mures isi cauta manager

6 August 2010 - Ce pote face Tuberculoza - infectie cauzata de bacilul Koch

7. Septembrie 2010 - Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

7. Septembrie 2010 - Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

7. Septembrie 2010 - Proiect ca magia şi ghicitul să fie considerate profesii liberale, respins de senatorii jurişti


Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!

Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!
S-a speculat de-a lungul timpului ca ar exista n tipuri de orgasm, ca unul e mai puternic sau mai greu de obtinut decat altul, ca doar 10% din femei ating climaxul prin stimulare vaginala. Insa stiinta paleste in fata concluziei ca nicio femeie nu experimenteaza orgasmul in acelasi mod, niciun moment culminant nu seamana cu altul si nu exista modalitati universal valabile de-a ajunge pe culmi... faceti clic pe fotografie !!!
Dedicat celor pt. care iubirea nu mai este decat o chestiune de imaginatie. Aihan - you didn t come

Asculta mai multe audio ambientala

Programul Festivalului Sighisoara Medievală 23-25 Iulie 2010

Prietenia dintre un barbat si o femeie

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT SINSISTRATII DIN JUD MURES

8 Iunie 2010 -  PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT  SINSISTRATII DIN JUD MURES
Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sighisoara si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures condusa de presedinte si Meneger proiect Traian Daniel Rus sustine proiectul umanitar "SUFLET PENTRU SUFLET"derulat de Tinerii din Judetul Mures prin actiunea de colectare facuta de imbracaminte si apa minerala sinisatratilor din judetul Botosan. Coorganizator proiect Uniunea Nationala VATRA ROMANEASCA. Apasati pe fotografie ....

Discutile purtate dintre conducerile Fundatilor Judeteane pentru Tineret Mures si Botosani ..

Discutile purtate dintre conducerile  Fundatilor  Judeteane pentru Tineret Mures  si Botosani ..
Vineri 16 Iulie 2010 orele 14.00 presedintele-Traian Daniel Rus al Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures si Asociatia de Tineret "Tarnava Mare" au avut o discutie cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..
Vineri 16 Iulie 2010 Activitate umanitare sutstinuta pentru sinistratii din judetul Botosani din partea UNIUNI NATIONALE VATRA ROMANEASCA si FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"
25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" Organizat de Asociatia de Tineret Tarnava Mare”Sighisoara la Spitalul PNEUMOFTIZIOLOGIE- Municipiului Targu Mure.

27 Iulie 2010 - Danesan, convins ca politica si-a bagat coada si in Festival

27 Iulie 2010 - O SCHIMBARE IN SOCETATE IN VIITOR !!

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus
Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană

Festivalul International de Chitara Clasica la Targu Mures

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH
Proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”. Organizaţiile neguvernamentale care doresc să participle la acest proiect sunt rugate să contacteze APADOR-CH până la data de 15 august 2010. Sustinator mediatizare proiect BLOGUL LUI Traian Daniel Rus. Apasati clic pe fotografie…..

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) impreuna cu Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sigisoara , Radio ONG si INFO MURES organizeaza in fiecare joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!!

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA
Afost invitat la ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE MIŞCARE DE TINERET ÎN ROMÂNIA Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures

România pe urmele Greciei?

România pe urmele Greciei?
Ana Birchall . “The Greek state was not just corrupt but also corrupting. Once you saw how it worked you could understand a phenomenon which otherwise made no sense at all: the difficulty Greek people have saying a kind word about one another. Individual Greeks are delightful: funny, warm, smart, and good company. I left two dozen interviews saying to myself, “What great people!” They do not share the sentiment about one another: the hardest thing to do in Greece is to get one Greek to compliment another behind his back. No success of any kind is regarded without suspicion. Everyone is pretty sure everyone is cheating on his taxes, or bribing politicians, or taking bribes, or lying about the value of his real estate. And this total absence of faith in one another is self-reinforcing. The epidemic of lying and cheating and stealing makes any sort of civic life impossible; the collapse of civic life only encourages more lying, cheating, and stealing. Lacking faith in one another, they fall back on themselves and their families. The structure of the Greek economy is collectivist, but the country, in spirit, is the opposite of a collective. Its real structure is every man for himself. Into this system investors had poured hundreds of billions of dollars. And the credit boom had pushed the country over the edge, into total moral collapse” scrie Michael Lewis în una dintre cele mai bune analize pe care le-am citit despre situaţia din Grecia, despre împrumuturile aberante care au falimentat Grecia ($1.2 trillion in debt, or more than a quarter-million dollars for every working Greek). Există asemănari cu situaţia din România? Eu spun că da! Înfricoşător cât de multe asemanări sunt! Noi unde o să ajungem cu împrumuturile acestea fără noimă făcute doar pentru a plăti pensii şi salarii şi nu pentru investiţii? Singurul raspuns posibil: in faliment!

"NE PASA DE SIGHISOARA"

Despre mine

Fotografia mea
Sighisoara, Romania
Iniţiatoarea şi organizatoarea derulării prezentului proiect este ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” din Sighişoara , având ca preşedinte pe d-l Rus Traian Daniel. Principalele activităţi ale asociaţiei,conform statutului acesteia, sunt desfăşurarea de activităţi umanitare, sociale, culturale, sportive, în scopul întrajutorării categoriilor defavorizate de persoane. De-a lungul timpului, ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” a desfăşurat multiple acţiuni caritabile şi culturale, având ca principal scop întrajutorarea orfanilor, tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de posibilităţi materiale. Experienţa acumulată de către organizaţia noastră, ne-a permis extinderea acestor activităţi şi perfecţionarea modului de organizare şi desfăşurare a acestora. Printre proiectele de mare amploare derulate de către organizaţia noastră , care au avut un real impact asupra comunităţii locale, se numără următoarele: “ Nouă ne pasă de suferinţele voastre” derulat în perioada 2004-2006 la Sighişoara, “Tinerii mileniului III” derulat în perioada 2006-2007 la Sighişoara şi Tg. Mureş, Festivalul Trupelor Locale Ediţia I derulat în anul 2008 la Tg. Mureş.

Postări populare

APEL DE SUSTINERET ONG-urilor de tineret apolitice

E-mailul unde puteti trimite confirmarea de sustinere fjtms@yahoo.com sau la tel: 0740460434, saitulu nostru este : www.fjtms.piczo.com alaturativa noua !!! Sa luptam impreuna pentru patrimoniul fostului UTC a ramana tinerilor si ONG-urilor in viitor in jutetul Mures..

Multumim de sustinere si colaborare in interesul comunitati si tinerilor !!!

Cu stima, presedintele FJTMS dl Traian Daniel Rus