Blogul lui Traian Daniel Rus si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures ofera stiri calde tuturor romanilor din tara si strainatate, atat cititorilor nostri cat si membrilor ,colaboratorilor si corespondentilor ! S-a urmariti blogul meu si in acest an de stiri si evenimente interesante din Romania .

joi, 29 iulie 2010

AVERTIZARE PENTRU PROCURORUL MARIUS IACOB: CLOACA DE LA OTV A LUI DAN DIACONESCU ASCUNDE CRIMINALI! „PARAPSIHOLOGUL” IORDĂNESCU INSTIGĂ ÎN DIRECT LA SUICID ÎN MASĂ, ÎN TIMP CE E CERCETAT PENAL PENTRU... INSTIGARE LA SINUCIDERE
 
Cele două fotografii de mai sus înfățișează cele două fețe ale unui excroc cercetat penal pentru instigare și determinare la acte suicidale. Cine este, cu adevărat, personajul? Nimeni altul decât autointitulatul „profesor universitar dr. parapsiholog” sau, de la caz la caz, in funcție de victima ce urmează să îi cadă în plasă, doar “psiholog”. Are o identitate falsă, cu care, însă, se prezintă ba pe la ProTv, ba pe la Antena2, dar, cu precădere, îl putem vedea, nelipsit, de-a dreapta unui alt excroc, Dan Diaconescu, la OTV. În urmă cu câțiva ani, și-a schimbat actul de identitate (mai exact, l-a falsificat cu ajutorul lui Sabin Ivanof, în prezent dat în căutare internațională prin Interpol pentru tâlhărie, infracțiuni fiscale și uz de fals) schimbându-și numele din Costel Pranciu, în Lucian Iordănescu. Racolează persoane labile psihic prin intermediul portalului NETLOG sau NEOGEN (vezi printscreen-urile de mai jos) apoi, în schimbul unor sume de bani, le convinge că le poate tămădui de depresie. Nu are cabinet propriu (e lesne de înțeles de ce), iar “consultațiile” le dă doar la domiciliul “clientei”. In prezent este cercetat penal in dosarul unei morți suspecte. Mai exact, impostorul a cunoscut-o, anul trecut, pe Ioana Marinela Dinulache, tot prin intermediul unui portal social. Femeia suferea de depresie acută și fusese deja la un renumit psihiatru din București, care îi prescrisese un tratament medicamentos specific. Doar că „psihologului-parapsiholog” Iordănescu nu i-au trebuit decât vreo două săptămâni în care a convins-o pe Ioana că nu are nevoie de psihiatru, ci de “lumină spirituală”. A "luminat"-o suficient cât să o determine să se arunce în gol, de la etajul opt al blocului în care locuia.
Rudele femeii, dar și vecinii ei, au confirmat faptul că individul a fost văzut zi de zi, timp de două săptămâni înainte să se întâmple tragedia, intrând în casa Ioanei. Mai mult de-atât: cunoscuții acesteia au declarat la Parchet că Iordănescu, conform discuțiilor pe care le avuseseră cu victima înainte de suicid, „îi tot spunea că e nefericită deoarece i se terminase rolul pe care îl avusese pe pământ”. Tot de la victima, inainte sa faca pasul sinucigas, rudele aflasera ca Iordanescu „o ajuta sa se reinventeze in alta dimensiune”.  Cum s-a „reinventat”, s-a vazut: femeia s-a aruncat pe geam. In casa ei, anchetatorii au gasit mai multe cutii cu ceaiuri aduse de „parapsiholog” si care, la laborator, s-au dovedit a fi substante cu efecte halucinogene. Cu toate astea, impostorul (care foloseste si o parafa falsa, cu numarul de cod 00320, cod care, in realitate, apartine conferentiarului universitar doctor psihiatru Iulia Odette Dimitriu) este adus, seara de seara, de catre Dan Diaconescu, la OTV. Unde, nu-i asa, discuta despre... sinucideri. In cazul in care procurorii care il ancheteaza in dosarul mortii suspecte a Ioanei Marinela Dinulache nu se uita la televizor, am avut grija noi sa ii atentionam cu privire la acest personaj sinistru. Si sa le oferim si alte probe pe care, pentru reusita anchetei penale, nu le vom publica aici. Inainte sa cititi, mai jos, despre falsul parapsiholog, se impune o precizare: individul le-a cuoscut, chiar in sediul OTV-ului, atat pe Madalina Manole, cat si pe Diana Malos. Pe amandoua le-a “consiliat” si, un amanunt pe care nu-l stia nimeni pana acum, in locuintele amandorura s-a gasit fotografia de mai jos. Fotografie pe care am regasit-o, ca avatar, si pe contul lui Iordanescu de pe Neogen:
„Specialistul” in dracovenii de la OTV si preferat al lui Dan Diaconescu, falsul parapsiholog Lucian Iordanescu, are dosar penal, el fiind acuzat ca a impins o pacienta depresiva sa se sinucida, dupa ce i-a oprit tratamentul si a vrut s-o „vindece”, de problemele psihice, cu ceaiuri... halucinogene. El foloseste, pentru "retetele" pe care le prescrie la consultatii, o parafa cu titulatura "psiholog-parapsiholog" si codul 00320. In realitate, acest cod apartine conferentiarului universitar doctor Iulia Odette Dimitriu.

Plecand de la premisa – dovedita, de altfel, ca in Romania profesia de parapsiholog nu este recunoscuta, am fost contrariati de faptul ca individul de la OTV isi spune „profesor universitar doctor”. Asa ca am cautat relatii despre el la toate facultatile de psihologie, ori medicina (pentru ca facultate de... parapsihologie NU exista in Romania!), din tara, si nu doar in centrele universitare. Evident ca nu l-am gasit in niciun fel de corp profesional, tot asa cum nu l-am gasit nici in mediul psihologilor romani sau de aiurea.

Am gasit, in schimb, doua conturi interesante pe... Netlog si pe Neogen. 

Mai mult de-atat, prin colaboratorii Exploziv-News din SUA ne-a parvenit o informatie extrem de importanta: Costel Pranciu, alias Lucian Iordanescu, este cautat de zece ani, in statul Nevada, pentru inselaciune. O alta informatie, la fel de valoroasa, venita pe calea structurilor de informatii, e de-a dreptul socanta: persoana numita, cu adevarat, Lucian Iordanescu, a decedat in urma cu niste ani, si era asociatul miliardarului Ioan Nicolae, la firma INTERAGRO. In mod surprinzator (sau poate nu, avand in vedere antecedentele penale ale impostorului), pe buletinul lui apare nu doar numele lui Lucian Iordanescu, dar si… acelasi CNP al decedatului asociat al lui Nicolae. In urma cu sapte ani, individul care apare acum nonsalant la OTV si invata populatia CUM sa se sinucida (daca il veti urmari cu atentie veti vedea ca exact asta face, cu acceptul si complicitatea lui Dan Diaconescu!) era vazut foarte des in compania teparului numarul 1 din Romania, acum fugit din tara dar cautat de Interpol, si anume Sabin Ivanof.

Pentru a vedea cu ce indeletniciri oculte isi ocupa timpul “domnu’ profesor universitar dr. parapsiholog”, va invit sa deschideti acest link si sa cititi cu atentie ce abereaza “Lucian Iordanescu”:
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:42spNOvrgqoJ:members.home.nl/intellect/sufletul.pdf+lucian+iordanescu&hl=ro&pid=bl&srcid=ADGEESjuQWJNhhDPsZGXocVK3Ig8YDuqvW4dg-aSpF-IQPV35mYshWBizLlOE6AJZEqVy97wdy74DFEIPeQjQKsZoJeifeF9WjAJaaqJ5zLLItwMcI4z8WyC4JzRIi74WIeX9YMsvw0B&sig=AHIEtbT44xLjfyZHmJSvLsJChldK_uEgOA


Tot el, chiar in emisiunea de aseara a lui DD de la OTV (emisiune moderata de catre Mirela Ceaunu), jignea credinta ortodoxa, Biserica Romana si pe slujitorii ei, pe care i-a numit, in mai multe randuri, “idiotii cu cadelnita!”. Pana sa reactioneze – si speram sa o faca! – Patriarhia Romana la acest fenomen de denigrare venit din partea unuia care, asa cum ati citit in googledocumentul de mai sus, se ocupa de mosmoane luciferice, Exploziv-News a sesizat déjà Parchetul General atat cu privire la impostor, cat si impotriva postului de televiziune care il promoveaza.

NOTA REDACTIEI:

“Parapsihologul” lui Dan Diaconescu a fost prezentat, chiar in biroul acestuia de la OTV, atat Madalinei Manole (in urma cu 3 ani), cat si Dianei Malos (cu putin timp inainte ca aceasta sa se “sinucida”). Avand in vedere ca Exploziv-News a finalizat ancheta mortii suspecte a adolescentei Dianei Malos, urmeaza sa facem publice concluziile noastre si, pe baza probelor pe care le avem, vom cere procurorului Marius Iacob, redeschiderea dosarului. Facem precizarea ca, odata demarata actiunea noastra, Dan Diaconescu nu va mai putea spune, niciodata, ca s-a pricopsit cu catuse din cauze “politice”, si asta deoarece complicitatea la crima DOVEDITA nu e totuna cu doua dosare pricajite de santaj de la DNA!

Simona FICA

 
 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intuitia este mama intelepciunii, mie nu mi-a placut niciodata individul asta. Zilele trecute sa nu zic , dar parca l-am vazut pw hotornot.com si pe badoo.com, daca este adevarat ce ati scris inseamna ca trebuie atentionata opinia publica in mai multe moduri, dar numai daca se dovedeste ca este adevarat.

doctorandus spunea...

Nu de dosar penal cu Lucifer se teme el. Sau ca ar fi dat in judecata de BOR. Azi s-a judecat revocarea suspendarii condamnarii sale pentru santaj in forma continuata. D-asta ii pasa.

Totalul afișărilor de pagină

Emisiune la Radio ONG Tg Mures cu presedintele FJTMS si ATTMS Dl Traian Daniel Rus in 7.05.2009

Fundatia Judeteana T Mures

Adresa Redactiei

. Persoana de contact:

Administrator Blog Traian Daniel Rus ,reprter , EVULET ANDREEA ELENA

Telefon 0740-469434 sau 0720-074810

Strada Generan E Grigorescu nr.1 Sighisoara jud Mures.

- Aici lasa stiri,evenimente proiecte in derulare, nerespectarea legilor de autoritatile locale fata de cetatean,sprijin pentru sustinere proiectelor umanitara, campanie de colectare de fonduri, proiecte pentru tineret, spectacole din orasul si judetul tau si din tara si strainatate .

Toate aceste evenimenta trimite pe adresa redactiei pe e-mail: traian_rus74@yahoo.com sau pe fjtms@yahoo.com care va fi publicat in scurt timp pe Blog dupa ce este verificat informatile insotit de documente doveditore . Va asteptam alaturi de noi !

Cele mai noi ştiri din ACTUAL »

Evenimente spectacole,proiecte culturale, sociale derulate de ONG-urile care sau fondat si colaboreaza cu Fundstia Judeteana pentru Tineret Mures in perioada 15 Iunie -30 Decembrie 2010 in judetul Mures.

15.Iunie 2010 - Rezervarii pe perioada Festivalul “Sighişoara Medievală” 2010, între 23 şi 25 iulie in Camping si “TABARA PENTRU TINERET” FOTOGRAFII DIN CAMPING IN PERIOADA 23-25 iULIE 2010 si Festival aici.......

26 Iunie 2010 - Târgu-Mureş: Ziua Drapelului Naţional 26 Iune 2010 drapel urias .....

Iulie 2010 - Informatii referitoare la Festivalul Sighisoara Medievala perioada 23-25 Iulie 2010

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT PENTRU SINSISTRATI DIN JUDETUL BOTORANI DIN PARTEA TINERILOR DIN JUDETUL MURESSTIRI IMPORTANTE ....


24 Mai 2010 - A CRIMINAL CONECTION: TRAIAN BĂSESCU + VICTOR BOUT + RAUL REYES

4 Iulie 2010 - (Re)născut pe 3 iulie: PCR, scos oficial de la naftali
7 iulie 2010 - VICTOR BOUT: “DACĂ SUNT TRANSFERAT ÎN SUA, ÎMPART CELULA CU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”

7 iulie 2010 - MARELE JAF NAŢIONAL. AZI: MINIŞTRII BLAGA, BERCEANU, BORBELY

12 iulie 2010 - MINCIUNA INSTITUȚIONALĂ ARE, ÎNCEPÂND DE IERI, UN NUME: MUGUR ISĂRESCU!

3 August 2010 - Dezinformarea zilei: Pumnul lui Băsescu reinventat de tonomatele lui Vîntu

3 August 2010 - Republica Moldova este primul stat din lume care şi-a nimicit arsenalul de muniţii cu fragmentare

Ultima incercare de « JAF « al Patrimoniului fostului UTC in Tg Mures ce a mai ramas tinerilor ,de catre Autoritatile publice locale 2008 !

4 August 2010 - Primarul Municipiului Targu Mures Dorin Florea a depus o Plangere penala in anul 2009. Numitului Traian Daniel Rus


- Lacăt pe una din firmele din scandalul Ridzi

5 August 2010 - De ce doreşte Patriciu ruperea acordului cu FMI

- Comemorare istorica : Anexarea Bulgariei

6 August 2010 - Pierre Lellouche avertizează România că va pierde fonduri europene dacă nu va integra romii

- Resurse Tineret : Ştirile care contează

22 August 2010 - Posturile din sănătate şi justiţie, deblocate anul acesta

22 August 2010 - Emisiuni la RADIO ONG a lui Traian Daniel Rus

24 August 2010 - Avocatul care spune că a fost lovit de Băsescu: Mi-a dat o directă cu pumnul deschis

26 August 2010 - Ofiţer de poliţie, arestat pentru trafic de influenţă

28 August 2020 - Gura păcătosului... Fidel Castro: Osama bin Laden lucrează pentru Guvernul Statelor Unite

28 August 2020 - Impostura marca DAN DIACONESCU trebuie să înceteze! Partidul Poporului NU îi aparține!

3 Septembrie 2010 - Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

3 Septembrie 2010 - Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

3 Septembrie 2010 - Presa internaţională: Guvernul României se află în pragul colapsului

3 Septembrie 2010 - Candidaţi cu repetiţie la CSM: patru din cei 53 de magistraţi vor încă un mandat

3 Septembrie 2010 - Spitalul Clinic Judetean Mures isi cauta manager

6 August 2010 - Ce pote face Tuberculoza - infectie cauzata de bacilul Koch

7. Septembrie 2010 - Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

7. Septembrie 2010 - Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

7. Septembrie 2010 - Proiect ca magia şi ghicitul să fie considerate profesii liberale, respins de senatorii jurişti


Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!

Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!
S-a speculat de-a lungul timpului ca ar exista n tipuri de orgasm, ca unul e mai puternic sau mai greu de obtinut decat altul, ca doar 10% din femei ating climaxul prin stimulare vaginala. Insa stiinta paleste in fata concluziei ca nicio femeie nu experimenteaza orgasmul in acelasi mod, niciun moment culminant nu seamana cu altul si nu exista modalitati universal valabile de-a ajunge pe culmi... faceti clic pe fotografie !!!
Dedicat celor pt. care iubirea nu mai este decat o chestiune de imaginatie. Aihan - you didn t come

Asculta mai multe audio ambientala

Programul Festivalului Sighisoara Medievală 23-25 Iulie 2010

Prietenia dintre un barbat si o femeie

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT SINSISTRATII DIN JUD MURES

8 Iunie 2010 -  PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT  SINSISTRATII DIN JUD MURES
Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sighisoara si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures condusa de presedinte si Meneger proiect Traian Daniel Rus sustine proiectul umanitar "SUFLET PENTRU SUFLET"derulat de Tinerii din Judetul Mures prin actiunea de colectare facuta de imbracaminte si apa minerala sinisatratilor din judetul Botosan. Coorganizator proiect Uniunea Nationala VATRA ROMANEASCA. Apasati pe fotografie ....

Discutile purtate dintre conducerile Fundatilor Judeteane pentru Tineret Mures si Botosani ..

Discutile purtate dintre conducerile  Fundatilor  Judeteane pentru Tineret Mures  si Botosani ..
Vineri 16 Iulie 2010 orele 14.00 presedintele-Traian Daniel Rus al Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures si Asociatia de Tineret "Tarnava Mare" au avut o discutie cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..
Vineri 16 Iulie 2010 Activitate umanitare sutstinuta pentru sinistratii din judetul Botosani din partea UNIUNI NATIONALE VATRA ROMANEASCA si FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"
25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" Organizat de Asociatia de Tineret Tarnava Mare”Sighisoara la Spitalul PNEUMOFTIZIOLOGIE- Municipiului Targu Mure.

27 Iulie 2010 - Danesan, convins ca politica si-a bagat coada si in Festival

27 Iulie 2010 - O SCHIMBARE IN SOCETATE IN VIITOR !!

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus
Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană

Festivalul International de Chitara Clasica la Targu Mures

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH
Proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”. Organizaţiile neguvernamentale care doresc să participle la acest proiect sunt rugate să contacteze APADOR-CH până la data de 15 august 2010. Sustinator mediatizare proiect BLOGUL LUI Traian Daniel Rus. Apasati clic pe fotografie…..

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) impreuna cu Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sigisoara , Radio ONG si INFO MURES organizeaza in fiecare joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!!

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA
Afost invitat la ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE MIŞCARE DE TINERET ÎN ROMÂNIA Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures

România pe urmele Greciei?

România pe urmele Greciei?
Ana Birchall . “The Greek state was not just corrupt but also corrupting. Once you saw how it worked you could understand a phenomenon which otherwise made no sense at all: the difficulty Greek people have saying a kind word about one another. Individual Greeks are delightful: funny, warm, smart, and good company. I left two dozen interviews saying to myself, “What great people!” They do not share the sentiment about one another: the hardest thing to do in Greece is to get one Greek to compliment another behind his back. No success of any kind is regarded without suspicion. Everyone is pretty sure everyone is cheating on his taxes, or bribing politicians, or taking bribes, or lying about the value of his real estate. And this total absence of faith in one another is self-reinforcing. The epidemic of lying and cheating and stealing makes any sort of civic life impossible; the collapse of civic life only encourages more lying, cheating, and stealing. Lacking faith in one another, they fall back on themselves and their families. The structure of the Greek economy is collectivist, but the country, in spirit, is the opposite of a collective. Its real structure is every man for himself. Into this system investors had poured hundreds of billions of dollars. And the credit boom had pushed the country over the edge, into total moral collapse” scrie Michael Lewis în una dintre cele mai bune analize pe care le-am citit despre situaţia din Grecia, despre împrumuturile aberante care au falimentat Grecia ($1.2 trillion in debt, or more than a quarter-million dollars for every working Greek). Există asemănari cu situaţia din România? Eu spun că da! Înfricoşător cât de multe asemanări sunt! Noi unde o să ajungem cu împrumuturile acestea fără noimă făcute doar pentru a plăti pensii şi salarii şi nu pentru investiţii? Singurul raspuns posibil: in faliment!

"NE PASA DE SIGHISOARA"

Despre mine

Fotografia mea
Sighisoara, Romania
Iniţiatoarea şi organizatoarea derulării prezentului proiect este ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” din Sighişoara , având ca preşedinte pe d-l Rus Traian Daniel. Principalele activităţi ale asociaţiei,conform statutului acesteia, sunt desfăşurarea de activităţi umanitare, sociale, culturale, sportive, în scopul întrajutorării categoriilor defavorizate de persoane. De-a lungul timpului, ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” a desfăşurat multiple acţiuni caritabile şi culturale, având ca principal scop întrajutorarea orfanilor, tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de posibilităţi materiale. Experienţa acumulată de către organizaţia noastră, ne-a permis extinderea acestor activităţi şi perfecţionarea modului de organizare şi desfăşurare a acestora. Printre proiectele de mare amploare derulate de către organizaţia noastră , care au avut un real impact asupra comunităţii locale, se numără următoarele: “ Nouă ne pasă de suferinţele voastre” derulat în perioada 2004-2006 la Sighişoara, “Tinerii mileniului III” derulat în perioada 2006-2007 la Sighişoara şi Tg. Mureş, Festivalul Trupelor Locale Ediţia I derulat în anul 2008 la Tg. Mureş.

Postări populare

APEL DE SUSTINERET ONG-urilor de tineret apolitice

E-mailul unde puteti trimite confirmarea de sustinere fjtms@yahoo.com sau la tel: 0740460434, saitulu nostru este : www.fjtms.piczo.com alaturativa noua !!! Sa luptam impreuna pentru patrimoniul fostului UTC a ramana tinerilor si ONG-urilor in viitor in jutetul Mures..

Multumim de sustinere si colaborare in interesul comunitati si tinerilor !!!

Cu stima, presedintele FJTMS dl Traian Daniel Rus