Blogul lui Traian Daniel Rus si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures ofera stiri calde tuturor romanilor din tara si strainatate, atat cititorilor nostri cat si membrilor ,colaboratorilor si corespondentilor ! S-a urmariti blogul meu si in acest an de stiri si evenimente interesante din Romania .

duminică, 18 iulie 2010

«CRIMA ORGANIZATĂ» ZICE CĂ «NU EXISTĂ TERORIȘTI» ȘI VREA RĂZBOI CU EXPLOZIV-NEWS. EXPLOZIV-NEWS ÎI DĂ MILIȚIANULUI BRADEA (BCCOA TIMIȘ), ȘI TERORIȘTI, ȘI DOSARE DE TERORISM, ȘI RĂZBOI!

Dupa ce i-am publicat fotografia si l-am acuzat de favorizarea si ascunderea nucleelor teroriste din Romania, comisarul Adrian Bradea de la BCCOA Timis a declarat in cercurile unor sereisti din zona ca «lasa, ba, ca aia nu au probe» (aia noi eram!), dupa care a plecat in concediu. Am lasat omul sa se odihneasca si, intre timp, i-am facut o vizita de lucru in birou. Si PE birou. In fiset, sub fiset si, mai ales, pe dupa fiset. Uau, si ce-am gasit?! Mai multe dosareeee. De terorism. Sa incepem cu unul dintre ele. L-am ales aleatoriu. Din gramada. Din gramada pe care Bradea, cu ajutorul nemijlocit al sefului sau, comisarul Negrila Stefan (finul fostului procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, prietenul si confidentul public al lui Hayssam), le-a clasat. Le-a dat la gunoi, adica. Le-a sters de pe fata pamantului. Sau n-a mai apucat s-o faca, ca taman a pus mana Exploziv-News pe ele. Azi, vom vorbi putin (si vom arata MULTE. Probe!) despre dosarul de terorism 78D/P/2005, inregistrat la BCCOA Timisoara, in ograda lui Bradea, ca lucrare secret de serviciu cu numarul S/949746. Este vorba, in dosar, despre doi turci, afaceristi in Romania, cautati de FBI pentru terorism si activitate intensa in gruparea kurda PKK. Ozdemir Seyhmus, fiul lui Sabri şi Mihddie, născut la data de 26.04.1964 în Midyat, Turcia, domiciliat în Turcia, Istambul, CNP: 7640426350022, posesor al paşaport nr. T 260597. Ozdemir Seyhmus si Ozdemir Mehmet sunt cautati de FBI pentru: legături cu organizaţii extremist-teroriste (PKK) şi colectare de fonduri pentru finanţarea acestora. Ei nu numai ca EXISTA, dar doi inspectori ANAF si un lucrator de la Combaterea Spalarii Banilor, au fost trimisi, anul trecut, sa controleze firmele din Romania ale turcilor, deoarece acestia evazioneaza la greu bugetul de stat si spala, la categoria super-grea, bani negri. Bietii inspectori ai ANAF n-au mai apucat sa controleze nimic, pentru ca, din postura de sechestrati la care i-au supus turcii, nu prea aveau posibilitatea actului de control. Dar asta e o alta realitate, pe care n-o vom aborda acum. Ne intoarcem la Bradea si la ce am gasit dosit prin biroul lui. La dosarul despre care coruptul militian spune “nu exista!” si noi spunem „BA EXISTA!”. Intai, cel care il contrazice pe Bradea este procurorul DIICOT care a intocmit dosarul. Iata-l:
 Despre implicarea celor doi turci (favorizati de Bradea de la BCCOA Timisoara), stransese probe si Serviciul de Informatii Externe:

Pe de alta parte, tot Bradea era acela care cerea informatii despre cei doi teroristi, de la SRI Timis (pe care le-a si primit, dealtfel, dar le-a dosit ca si pe lucrarea S/94746):
„Din datele obtinute, rezultă că Ozdemir Seyhmus si Ozdemir Mehmet patroneaza, direct sau prin interpuşi, mai multe societăţi comerciale din zona de vest a tarii, printre care S.C. Transilvania SRL, S.C. Belissima Gold SRL şi S.C. Soz Group SRL, avînd ca obiect de activitate comerţul cu bijuterii, o parte din veniturile obtinute din vânzarea bijuteriilor fiind folosite pentru finanţarea organizaţiei teroriste Kongra-Gel (P.K.K.)” – concluzia de la finalul unei note informative a SRI Timis, remisa BCCOA Timis, recte comisarului penal Adrian Bradea. Ca atat dosarul penal de la DIICOT cat si lucrarea BCCOA au existat, ceea ce va aratam mai jos demonstreaza fara tagada. Este vorba despre cei doi ofiteri BCOOA care au fost, initial, delegati de procurorul DIICOT sa-i cerceteze pe turcii din gruparea terorista PKK:

O alta proba pe care o prezentam intru disperarea caschetarului Bradea este si nota emisa de insusi seful lui, Negrila, finul preferat al ex-procurorului DIICOT Ciprian Nastasiu, catre BCCOA Cluj, in care se arata ca Ozdemir Seyhmus si Ozdemir Mehmet sunt cercetati si intr-un alt dosar de terorism, la DIICOT Galati:
Intre timp, in timp ce Bradea ascundea cu sarg si voie buna toate dovezile pe care subalternii sai le strangeau impotriva celor doi teroristi si se infrupta de mama focului pe la chermezele date in cinstea lui de catre teroristi, procurorul DIICOT care a intocmit dosarul penal 78D/P/2005 a fost indepartat, cu ajutorul lui Ciprian Nastasiu (acum, sluga lui Dinu Patriciu), iar noul procuror de caz desemnat, un cetatean ungur habarnist, n-a mai avut probe la dosar, ca erau la... BCCOA, via Bradea! Asa ca, atunci cand FBI a solicitat statului roman informatii despre duetul de kurzi PKK din Timisoara, el, statul, a spus ca "ei nu au patruns pe teritoriul Romaniei!". Tare, nu?Povestea noastra despre cum favorizeaza institutiile statului din Romania teroristi internationali si despre cum ii mint gunoaiele din aceste institutii pe omologii din SUA, nu se incheie nici cu prezentarea acestor probe, nici cu Bradea Adrian de la BCCOA Timisoara. Urmeaza dosare mai grave, mai complexe, ascunse in acelasi mod de scursurile din sistem (care evident ca nu favorizeaza aceste nuclee pe ochi frumosi, ci pe bani, MULTI, ai dracului de multi!). Pana se intoarce Bradea din concediu, vom continua sa ii facem ordine in fisete si sa va aratam, dumneavoastra cititorilor, dar mai ales organismelor guvernamentale internationale de lupta impotriva terorismului, ca sistemul corupt NU poate sa duca un razboi cu Exploziv-News. NICIODATA!

Simona FICA 

Niciun comentariu:

Totalul afișărilor de pagină

Emisiune la Radio ONG Tg Mures cu presedintele FJTMS si ATTMS Dl Traian Daniel Rus in 7.05.2009

Fundatia Judeteana T Mures

Adresa Redactiei

. Persoana de contact:

Administrator Blog Traian Daniel Rus ,reprter , EVULET ANDREEA ELENA

Telefon 0740-469434 sau 0720-074810

Strada Generan E Grigorescu nr.1 Sighisoara jud Mures.

- Aici lasa stiri,evenimente proiecte in derulare, nerespectarea legilor de autoritatile locale fata de cetatean,sprijin pentru sustinere proiectelor umanitara, campanie de colectare de fonduri, proiecte pentru tineret, spectacole din orasul si judetul tau si din tara si strainatate .

Toate aceste evenimenta trimite pe adresa redactiei pe e-mail: traian_rus74@yahoo.com sau pe fjtms@yahoo.com care va fi publicat in scurt timp pe Blog dupa ce este verificat informatile insotit de documente doveditore . Va asteptam alaturi de noi !

Cele mai noi ştiri din ACTUAL »

Evenimente spectacole,proiecte culturale, sociale derulate de ONG-urile care sau fondat si colaboreaza cu Fundstia Judeteana pentru Tineret Mures in perioada 15 Iunie -30 Decembrie 2010 in judetul Mures.

15.Iunie 2010 - Rezervarii pe perioada Festivalul “Sighişoara Medievală” 2010, între 23 şi 25 iulie in Camping si “TABARA PENTRU TINERET” FOTOGRAFII DIN CAMPING IN PERIOADA 23-25 iULIE 2010 si Festival aici.......

26 Iunie 2010 - Târgu-Mureş: Ziua Drapelului Naţional 26 Iune 2010 drapel urias .....

Iulie 2010 - Informatii referitoare la Festivalul Sighisoara Medievala perioada 23-25 Iulie 2010

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT PENTRU SINSISTRATI DIN JUDETUL BOTORANI DIN PARTEA TINERILOR DIN JUDETUL MURESSTIRI IMPORTANTE ....


24 Mai 2010 - A CRIMINAL CONECTION: TRAIAN BĂSESCU + VICTOR BOUT + RAUL REYES

4 Iulie 2010 - (Re)născut pe 3 iulie: PCR, scos oficial de la naftali
7 iulie 2010 - VICTOR BOUT: “DACĂ SUNT TRANSFERAT ÎN SUA, ÎMPART CELULA CU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”

7 iulie 2010 - MARELE JAF NAŢIONAL. AZI: MINIŞTRII BLAGA, BERCEANU, BORBELY

12 iulie 2010 - MINCIUNA INSTITUȚIONALĂ ARE, ÎNCEPÂND DE IERI, UN NUME: MUGUR ISĂRESCU!

3 August 2010 - Dezinformarea zilei: Pumnul lui Băsescu reinventat de tonomatele lui Vîntu

3 August 2010 - Republica Moldova este primul stat din lume care şi-a nimicit arsenalul de muniţii cu fragmentare

Ultima incercare de « JAF « al Patrimoniului fostului UTC in Tg Mures ce a mai ramas tinerilor ,de catre Autoritatile publice locale 2008 !

4 August 2010 - Primarul Municipiului Targu Mures Dorin Florea a depus o Plangere penala in anul 2009. Numitului Traian Daniel Rus


- Lacăt pe una din firmele din scandalul Ridzi

5 August 2010 - De ce doreşte Patriciu ruperea acordului cu FMI

- Comemorare istorica : Anexarea Bulgariei

6 August 2010 - Pierre Lellouche avertizează România că va pierde fonduri europene dacă nu va integra romii

- Resurse Tineret : Ştirile care contează

22 August 2010 - Posturile din sănătate şi justiţie, deblocate anul acesta

22 August 2010 - Emisiuni la RADIO ONG a lui Traian Daniel Rus

24 August 2010 - Avocatul care spune că a fost lovit de Băsescu: Mi-a dat o directă cu pumnul deschis

26 August 2010 - Ofiţer de poliţie, arestat pentru trafic de influenţă

28 August 2020 - Gura păcătosului... Fidel Castro: Osama bin Laden lucrează pentru Guvernul Statelor Unite

28 August 2020 - Impostura marca DAN DIACONESCU trebuie să înceteze! Partidul Poporului NU îi aparține!

3 Septembrie 2010 - Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

3 Septembrie 2010 - Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

3 Septembrie 2010 - Presa internaţională: Guvernul României se află în pragul colapsului

3 Septembrie 2010 - Candidaţi cu repetiţie la CSM: patru din cei 53 de magistraţi vor încă un mandat

3 Septembrie 2010 - Spitalul Clinic Judetean Mures isi cauta manager

6 August 2010 - Ce pote face Tuberculoza - infectie cauzata de bacilul Koch

7. Septembrie 2010 - Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

7. Septembrie 2010 - Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

7. Septembrie 2010 - Proiect ca magia şi ghicitul să fie considerate profesii liberale, respins de senatorii jurişti


Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!

Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!
S-a speculat de-a lungul timpului ca ar exista n tipuri de orgasm, ca unul e mai puternic sau mai greu de obtinut decat altul, ca doar 10% din femei ating climaxul prin stimulare vaginala. Insa stiinta paleste in fata concluziei ca nicio femeie nu experimenteaza orgasmul in acelasi mod, niciun moment culminant nu seamana cu altul si nu exista modalitati universal valabile de-a ajunge pe culmi... faceti clic pe fotografie !!!
Dedicat celor pt. care iubirea nu mai este decat o chestiune de imaginatie. Aihan - you didn t come

Asculta mai multe audio ambientala

Programul Festivalului Sighisoara Medievală 23-25 Iulie 2010

Prietenia dintre un barbat si o femeie

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT SINSISTRATII DIN JUD MURES

8 Iunie 2010 -  PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT  SINSISTRATII DIN JUD MURES
Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sighisoara si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures condusa de presedinte si Meneger proiect Traian Daniel Rus sustine proiectul umanitar "SUFLET PENTRU SUFLET"derulat de Tinerii din Judetul Mures prin actiunea de colectare facuta de imbracaminte si apa minerala sinisatratilor din judetul Botosan. Coorganizator proiect Uniunea Nationala VATRA ROMANEASCA. Apasati pe fotografie ....

Discutile purtate dintre conducerile Fundatilor Judeteane pentru Tineret Mures si Botosani ..

Discutile purtate dintre conducerile  Fundatilor  Judeteane pentru Tineret Mures  si Botosani ..
Vineri 16 Iulie 2010 orele 14.00 presedintele-Traian Daniel Rus al Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures si Asociatia de Tineret "Tarnava Mare" au avut o discutie cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..
Vineri 16 Iulie 2010 Activitate umanitare sutstinuta pentru sinistratii din judetul Botosani din partea UNIUNI NATIONALE VATRA ROMANEASCA si FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"
25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" Organizat de Asociatia de Tineret Tarnava Mare”Sighisoara la Spitalul PNEUMOFTIZIOLOGIE- Municipiului Targu Mure.

27 Iulie 2010 - Danesan, convins ca politica si-a bagat coada si in Festival

27 Iulie 2010 - O SCHIMBARE IN SOCETATE IN VIITOR !!

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus
Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană

Festivalul International de Chitara Clasica la Targu Mures

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH
Proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”. Organizaţiile neguvernamentale care doresc să participle la acest proiect sunt rugate să contacteze APADOR-CH până la data de 15 august 2010. Sustinator mediatizare proiect BLOGUL LUI Traian Daniel Rus. Apasati clic pe fotografie…..

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) impreuna cu Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sigisoara , Radio ONG si INFO MURES organizeaza in fiecare joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!!

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA
Afost invitat la ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE MIŞCARE DE TINERET ÎN ROMÂNIA Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures

România pe urmele Greciei?

România pe urmele Greciei?
Ana Birchall . “The Greek state was not just corrupt but also corrupting. Once you saw how it worked you could understand a phenomenon which otherwise made no sense at all: the difficulty Greek people have saying a kind word about one another. Individual Greeks are delightful: funny, warm, smart, and good company. I left two dozen interviews saying to myself, “What great people!” They do not share the sentiment about one another: the hardest thing to do in Greece is to get one Greek to compliment another behind his back. No success of any kind is regarded without suspicion. Everyone is pretty sure everyone is cheating on his taxes, or bribing politicians, or taking bribes, or lying about the value of his real estate. And this total absence of faith in one another is self-reinforcing. The epidemic of lying and cheating and stealing makes any sort of civic life impossible; the collapse of civic life only encourages more lying, cheating, and stealing. Lacking faith in one another, they fall back on themselves and their families. The structure of the Greek economy is collectivist, but the country, in spirit, is the opposite of a collective. Its real structure is every man for himself. Into this system investors had poured hundreds of billions of dollars. And the credit boom had pushed the country over the edge, into total moral collapse” scrie Michael Lewis în una dintre cele mai bune analize pe care le-am citit despre situaţia din Grecia, despre împrumuturile aberante care au falimentat Grecia ($1.2 trillion in debt, or more than a quarter-million dollars for every working Greek). Există asemănari cu situaţia din România? Eu spun că da! Înfricoşător cât de multe asemanări sunt! Noi unde o să ajungem cu împrumuturile acestea fără noimă făcute doar pentru a plăti pensii şi salarii şi nu pentru investiţii? Singurul raspuns posibil: in faliment!

"NE PASA DE SIGHISOARA"

Despre mine

Fotografia mea
Sighisoara, Romania
Iniţiatoarea şi organizatoarea derulării prezentului proiect este ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” din Sighişoara , având ca preşedinte pe d-l Rus Traian Daniel. Principalele activităţi ale asociaţiei,conform statutului acesteia, sunt desfăşurarea de activităţi umanitare, sociale, culturale, sportive, în scopul întrajutorării categoriilor defavorizate de persoane. De-a lungul timpului, ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” a desfăşurat multiple acţiuni caritabile şi culturale, având ca principal scop întrajutorarea orfanilor, tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de posibilităţi materiale. Experienţa acumulată de către organizaţia noastră, ne-a permis extinderea acestor activităţi şi perfecţionarea modului de organizare şi desfăşurare a acestora. Printre proiectele de mare amploare derulate de către organizaţia noastră , care au avut un real impact asupra comunităţii locale, se numără următoarele: “ Nouă ne pasă de suferinţele voastre” derulat în perioada 2004-2006 la Sighişoara, “Tinerii mileniului III” derulat în perioada 2006-2007 la Sighişoara şi Tg. Mureş, Festivalul Trupelor Locale Ediţia I derulat în anul 2008 la Tg. Mureş.

Postări populare

APEL DE SUSTINERET ONG-urilor de tineret apolitice

E-mailul unde puteti trimite confirmarea de sustinere fjtms@yahoo.com sau la tel: 0740460434, saitulu nostru este : www.fjtms.piczo.com alaturativa noua !!! Sa luptam impreuna pentru patrimoniul fostului UTC a ramana tinerilor si ONG-urilor in viitor in jutetul Mures..

Multumim de sustinere si colaborare in interesul comunitati si tinerilor !!!

Cu stima, presedintele FJTMS dl Traian Daniel Rus