Blogul lui Traian Daniel Rus si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures ofera stiri calde tuturor romanilor din tara si strainatate, atat cititorilor nostri cat si membrilor ,colaboratorilor si corespondentilor ! S-a urmariti blogul meu si in acest an de stiri si evenimente interesante din Romania .

vineri, 6 august 2010

Resurse Tineret : Ştirile care contează

VOLUNTARIAT SI ASOCIATIVITATE 

Joi, 06 August 2010
Datorita importantei de care se bucura voluntariatul la nivel European, Comisia Europeana a hotarat ca anul 2011 sa fie declarat Anul European al Voluntariatului.

Pentru Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret voluntariatul, conceput si ca o forma de educatie nonformala, reprezinta o prioritate, recunoscand valoarea activitatii de voluntariat in promovarea coeziunii sociale si economice.

In acest context, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret a inclus in cadrul proiectului �Implicare, Invatare, Inovare - Frontierele Cunoasterii", modulul �VOLUNTARIAT SI ASOCIATIVITATE", care sa reliefeze asociativitatea tinerilor si activitatea de voluntariat in Romania.

Astfel, modulul �Voluntariat si Asociativitate" care se va desfasura in perioada 10 - 17 august 2010, la Sinaia, organizat in parteneriat cu organizatii de tineret si voluntariat reprezentative din Romania, Pro Vobis � Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si Consiliul Tineretului din Romania, isi propune sa intreprinda consultari semnificative cu acest sector, in vederea elaborarii unor planuri si strategii pentru recunoasterea, valorizarea, sustinerea, facilitarea si incurajarea activitatii de voluntariat. Dincolo de impactul economic, accentul va fi pus pe �efectul" voluntariatului de a crea retele sociale, de creare a unor structuri asociative de tineret locale care se auto-activeaza pentru solutionarea problemelor care apar in comunitate, de a pune bazele unui parteneriat in comunitate.

Consultarile, dezbaterile, schimburile de experienta si de actiuni exemplare se vor purta pe aspecte relevante ale asociativitatii si voluntariatului: Asociativitatea si Voluntariatul in termeni generali, Voluntariatul si dezvoltarea comunitara, Voluntariatul si dezvoltarea personala, Voluntariatul Alt-Fel, Asociativitatea si democratia participativa. Si nu in ultimul rand, o sectiune a asociativitatii si voluntariatului ca povesti de succes, o impartasire a propriilor experiente. Agenda va cuprinde metode nonformale de tipul �Dezbateri parlamentare", �Metoda acvariului", �Teatru Forum", �Biblioteca vie".

Dorim ca toti tinerii care vor pleca de la aceasta �scoala", dincolo de beneficiile obtinute,  sa poarte cu ei un pic din �magia" asociativitatii si voluntariatului.

Participanti: 60, vor fi tineri cu varsta intre 18 � 35 ani.

Selectia participantilor (51 tineri) se va face in baza unui Formular de aplictie (1) si a unui CV. Se va mai completa si o declaratie pe proprie raspundere privind perioada desfasurata ca voluntar (aceasta urmand  a fi adusa ulterior, in original, in cazul selectarii candidatului).

Selectia participantilor (9 tineri), reprezentanti ONGT, cu activitate semnificativa in domeniul asociativitatii si voluntariatului, se va face in baza unui Formular de aplicatie (2).

Acestea se vor transmite la adresa de e-mail: dipt@anst.gov.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 6 august 2010 orele 12:00.  In urma evaluarii calitative rezultatele selectiei, ce va stabili participantii la modulul VOLUNTARIAT SI ASOCIATIVITATE", vor fi postate pe site-ul ANST www.anst.gov.ro  in data de 6 august 2010.

Masa si cazarea participantilor se vor asigura de catre ANST, in cadrul Complexului Hotelier Mara, Sinaia.

Pentru detalii privind inscrierea si desfasurarea modulului vizitati site-ul ANST: www.anst.gov.ro

Infiinteaza un centru de voluntariat! - apel la inscrieri  

Pro Vobis Centrul National de Resurse pentru Voluntariat anunta lansarea proiectului Centrul de Voluntariat - Resurse si Oportunitati pentru Comunitate" finantat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Scopul proiectului este de a sprijini infiintarea a 10 noi centre de voluntariat in Romania, care sa raspunda atat nevoii de implicare a cetatenilor, cat si nevoii organizatiilor de eficientizare a muncii lor in comunitate.


In cadrul acestui proiect 10 organizatii non-guvernamentale sau institutii publice din Romania, care implica in mod constant voluntari in activitatea lor si care doresc sa infiinteze un centru de voluntariat, vor beneficia de consultanta si instruire pentru crearea si dezvoltarea centrului de voluntariat. Instruirea va fi una personalizata pe baza analizei nevoilor specifice ale organizatiei si ale comunitatii din care aceasta face parte.
Interventia cuprinde:
- o analiza detaliata a capacitatii organizatiilor selectate de a infiinta, dezvolta si asigura sustenabilitatea unui centru de voluntariat,
- facilitarea elaborarii viziunii strategice a centrului de voluntariat ce se va infiinta,
- identificarea prioritatilor si resurselor organizatiei in vederea atingerii acestei viziuni strategice,
- redactarea unui plan de actiune pentru atingerea viziunii strategice si
- instruirea personalului organizatiei in domeniul gestionarii unui centru de voluntariat.
Fiecare organizatie va beneficia pe parcursul proiectului de sprijinul unui mentor cu expertiza bogata in acest domeniu.

Inscrierile se fac prin trimiterea urmatoarelor documente:
1.  Formularul de candidatura, disponibil atasat sau la adresa www.provobis.ro
2.  Raportul de activitate pentru ultimul an (cu informatii narative si financiare).

Recomandam organizatiilor interesate de acest proiect sa se documenteze in legatura cu rolul si locul unui centru de voluntariat in comunitate accesand pagina: http://www.provobis.ro/1_2_programe/programe_dezvoltarea.htm.

Inscrierile se pot face pana la data de 6 septembrie 2010 exclusiv prin e-mail la adresa consultant@provobis.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Selectia organizatiilor care vor beneficia de acest program se va face pe baza dosarului de inscriere si a unui interviu telefonic cu persoana nominalizata in formularul de candidatura (presedintele, directorul executiv sau coordonatorul de voluntari). Rezultatele selectiei vor fi anuntate in data de 27 septembrie 2010. In cazul in care organizatia va fi selectata, se va solicita un exemplar original al formularului de candidatura semnat de catre reprezentantul legal al organizatiei si stampilat. Totodata vor fi transmisi termenii si conditiile participarii in cadrul proiectului.

Pentru informatii suplimentare contactati Pro Vobis � Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, tel/fax 0264 412 897, mobil 0755 045 104, e-mail consultant@provobis.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana de contact Nicoleta Chis-Racolta - coordonator proiect.

Nicoleta Chis-Racolta
Consultant dezvoltare centre de voluntariat

Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat
Str. Rene Descartes No. 6
400486 Cluj Napoca Romania
Tel/Fax: 0264 412897
Mobil: 0755 045 104
E-mail: consultant@provobis.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , provobis@provobis.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web: www.provobis.ro, www.voluntariat.ro
-------------------------------------------------------------
2011 - Anul European al Voluntariatului | www.eyv2011.eu
-------------------------------------------------------------
Pro Vobis este o organizatie non-profit, non-guvernamentala si neafiliata politic sau religios, a carei misiune este de a promova voluntariatul ca o resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca si de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati.


CTR recruteaza facilitatori in domeniul tineretului - deadline 15 august 2010

 Vineri, 06 August 2010 09:25
Consiliul Tineretului din Romania selecteaza in perioada 26 Iulie-15 August 2010 patru facilitatori pe problematica de tineret.
Esti o persoana obiectiva, deschisa si ai experienta in domeniul formarii pentru tineri? Te asteptam sa lucrezi alaturi de noi in perioada august-noiembrie 2010!


Daca....
...esti tanar cu varsta cuprinsa intre 20-30 ani,
...esti din Romania
...ai experienta in lucrurul cu tinerii din aceasta pozitie;
...detii cunostinte legate de prioritatile in domeniul tineretului;
...ai experienta in utilizarea metodelor nonformale in lucrul cu tinerii;
...ai experienta in lucrul cu tineri cu dizabilitati si/sau cu oportunitati reduse;
...ai disponibilitate de timp si de a se deplasa in tara in perioada Septembrie �" Noiembrie 2010;

Poti fi una dintre cele patru persoane selectate! Acestea vor lucra* in cadrul activitatilor CTR fiind responsabili pentru:

Participarea la intalnirea de coordonare a activitatii din 19-20 August;
Buna desfasurare a atelierelor de lucru pe care le conduce din punctul de vedere al:

-modului in care aplica metodologia stabilita si materialele pe care le are la dispozitie;

-facilitarea interactiunii intre participanti;

-facilitarea incluziunii persoanelor cu dizabilitati/oportunitati reduse in activitatile din cadrul atelierelor de lucru;

-gradului in care sunt atinse obiectivele atelierelor de lucru;

Pregatire: lucreaza, impreuna cu ceilalti facilitatori la designul si materialele suport pentru seminarii, aprobate ulterior de coordonatorul desemnat de organizator;
Implementare: faciliteaza, respectiv modereaza cel putin 2 ateliere de lucru in cel putin doua orase din Romania;

Evaluarea atelierelor de lucru, a metodelor folosite, a rezultatelor obtinute si impactului la nivelul participantilor, pentru fiecare dintre atelierele de lucru sustinute;

Intocmeste raport de activitate si raport de evaluare general, pentru intreaga activitate pe care a sustinut-o.

Persoanele  interesate sunt rugate sa trimita CV-ul, o scrisoare de intentie si o scrisoare de recomandare pentru aceasta pozitie la adresa de e-mail: programe.activitati@ctr.ro  pana la data de 15 August orele 12:00. Cei selectati  vor fi anuntati prin e-mail si pe website-ul oficial www.ctr.ro in data de 17 August 2010. Activitatea prestata de facilitator va fi remunerata.

Mult succes!
Echipa CTR

Niciun comentariu:

Totalul afișărilor de pagină

Emisiune la Radio ONG Tg Mures cu presedintele FJTMS si ATTMS Dl Traian Daniel Rus in 7.05.2009

Fundatia Judeteana T Mures

Adresa Redactiei

. Persoana de contact:

Administrator Blog Traian Daniel Rus ,reprter , EVULET ANDREEA ELENA

Telefon 0740-469434 sau 0720-074810

Strada Generan E Grigorescu nr.1 Sighisoara jud Mures.

- Aici lasa stiri,evenimente proiecte in derulare, nerespectarea legilor de autoritatile locale fata de cetatean,sprijin pentru sustinere proiectelor umanitara, campanie de colectare de fonduri, proiecte pentru tineret, spectacole din orasul si judetul tau si din tara si strainatate .

Toate aceste evenimenta trimite pe adresa redactiei pe e-mail: traian_rus74@yahoo.com sau pe fjtms@yahoo.com care va fi publicat in scurt timp pe Blog dupa ce este verificat informatile insotit de documente doveditore . Va asteptam alaturi de noi !

Cele mai noi ştiri din ACTUAL »

Evenimente spectacole,proiecte culturale, sociale derulate de ONG-urile care sau fondat si colaboreaza cu Fundstia Judeteana pentru Tineret Mures in perioada 15 Iunie -30 Decembrie 2010 in judetul Mures.

15.Iunie 2010 - Rezervarii pe perioada Festivalul “Sighişoara Medievală” 2010, între 23 şi 25 iulie in Camping si “TABARA PENTRU TINERET” FOTOGRAFII DIN CAMPING IN PERIOADA 23-25 iULIE 2010 si Festival aici.......

26 Iunie 2010 - Târgu-Mureş: Ziua Drapelului Naţional 26 Iune 2010 drapel urias .....

Iulie 2010 - Informatii referitoare la Festivalul Sighisoara Medievala perioada 23-25 Iulie 2010

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT PENTRU SINSISTRATI DIN JUDETUL BOTORANI DIN PARTEA TINERILOR DIN JUDETUL MURESSTIRI IMPORTANTE ....


24 Mai 2010 - A CRIMINAL CONECTION: TRAIAN BĂSESCU + VICTOR BOUT + RAUL REYES

4 Iulie 2010 - (Re)născut pe 3 iulie: PCR, scos oficial de la naftali
7 iulie 2010 - VICTOR BOUT: “DACĂ SUNT TRANSFERAT ÎN SUA, ÎMPART CELULA CU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”

7 iulie 2010 - MARELE JAF NAŢIONAL. AZI: MINIŞTRII BLAGA, BERCEANU, BORBELY

12 iulie 2010 - MINCIUNA INSTITUȚIONALĂ ARE, ÎNCEPÂND DE IERI, UN NUME: MUGUR ISĂRESCU!

3 August 2010 - Dezinformarea zilei: Pumnul lui Băsescu reinventat de tonomatele lui Vîntu

3 August 2010 - Republica Moldova este primul stat din lume care şi-a nimicit arsenalul de muniţii cu fragmentare

Ultima incercare de « JAF « al Patrimoniului fostului UTC in Tg Mures ce a mai ramas tinerilor ,de catre Autoritatile publice locale 2008 !

4 August 2010 - Primarul Municipiului Targu Mures Dorin Florea a depus o Plangere penala in anul 2009. Numitului Traian Daniel Rus


- Lacăt pe una din firmele din scandalul Ridzi

5 August 2010 - De ce doreşte Patriciu ruperea acordului cu FMI

- Comemorare istorica : Anexarea Bulgariei

6 August 2010 - Pierre Lellouche avertizează România că va pierde fonduri europene dacă nu va integra romii

- Resurse Tineret : Ştirile care contează

22 August 2010 - Posturile din sănătate şi justiţie, deblocate anul acesta

22 August 2010 - Emisiuni la RADIO ONG a lui Traian Daniel Rus

24 August 2010 - Avocatul care spune că a fost lovit de Băsescu: Mi-a dat o directă cu pumnul deschis

26 August 2010 - Ofiţer de poliţie, arestat pentru trafic de influenţă

28 August 2020 - Gura păcătosului... Fidel Castro: Osama bin Laden lucrează pentru Guvernul Statelor Unite

28 August 2020 - Impostura marca DAN DIACONESCU trebuie să înceteze! Partidul Poporului NU îi aparține!

3 Septembrie 2010 - Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

3 Septembrie 2010 - Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

3 Septembrie 2010 - Presa internaţională: Guvernul României se află în pragul colapsului

3 Septembrie 2010 - Candidaţi cu repetiţie la CSM: patru din cei 53 de magistraţi vor încă un mandat

3 Septembrie 2010 - Spitalul Clinic Judetean Mures isi cauta manager

6 August 2010 - Ce pote face Tuberculoza - infectie cauzata de bacilul Koch

7. Septembrie 2010 - Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

7. Septembrie 2010 - Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

7. Septembrie 2010 - Proiect ca magia şi ghicitul să fie considerate profesii liberale, respins de senatorii jurişti


Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!

Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!
S-a speculat de-a lungul timpului ca ar exista n tipuri de orgasm, ca unul e mai puternic sau mai greu de obtinut decat altul, ca doar 10% din femei ating climaxul prin stimulare vaginala. Insa stiinta paleste in fata concluziei ca nicio femeie nu experimenteaza orgasmul in acelasi mod, niciun moment culminant nu seamana cu altul si nu exista modalitati universal valabile de-a ajunge pe culmi... faceti clic pe fotografie !!!
Dedicat celor pt. care iubirea nu mai este decat o chestiune de imaginatie. Aihan - you didn t come

Asculta mai multe audio ambientala

Programul Festivalului Sighisoara Medievală 23-25 Iulie 2010

Prietenia dintre un barbat si o femeie

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT SINSISTRATII DIN JUD MURES

8 Iunie 2010 -  PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT  SINSISTRATII DIN JUD MURES
Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sighisoara si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures condusa de presedinte si Meneger proiect Traian Daniel Rus sustine proiectul umanitar "SUFLET PENTRU SUFLET"derulat de Tinerii din Judetul Mures prin actiunea de colectare facuta de imbracaminte si apa minerala sinisatratilor din judetul Botosan. Coorganizator proiect Uniunea Nationala VATRA ROMANEASCA. Apasati pe fotografie ....

Discutile purtate dintre conducerile Fundatilor Judeteane pentru Tineret Mures si Botosani ..

Discutile purtate dintre conducerile  Fundatilor  Judeteane pentru Tineret Mures  si Botosani ..
Vineri 16 Iulie 2010 orele 14.00 presedintele-Traian Daniel Rus al Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures si Asociatia de Tineret "Tarnava Mare" au avut o discutie cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..
Vineri 16 Iulie 2010 Activitate umanitare sutstinuta pentru sinistratii din judetul Botosani din partea UNIUNI NATIONALE VATRA ROMANEASCA si FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"
25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" Organizat de Asociatia de Tineret Tarnava Mare”Sighisoara la Spitalul PNEUMOFTIZIOLOGIE- Municipiului Targu Mure.

27 Iulie 2010 - Danesan, convins ca politica si-a bagat coada si in Festival

27 Iulie 2010 - O SCHIMBARE IN SOCETATE IN VIITOR !!

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus
Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană

Festivalul International de Chitara Clasica la Targu Mures

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH
Proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”. Organizaţiile neguvernamentale care doresc să participle la acest proiect sunt rugate să contacteze APADOR-CH până la data de 15 august 2010. Sustinator mediatizare proiect BLOGUL LUI Traian Daniel Rus. Apasati clic pe fotografie…..

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) impreuna cu Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sigisoara , Radio ONG si INFO MURES organizeaza in fiecare joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!!

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA
Afost invitat la ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE MIŞCARE DE TINERET ÎN ROMÂNIA Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures

România pe urmele Greciei?

România pe urmele Greciei?
Ana Birchall . “The Greek state was not just corrupt but also corrupting. Once you saw how it worked you could understand a phenomenon which otherwise made no sense at all: the difficulty Greek people have saying a kind word about one another. Individual Greeks are delightful: funny, warm, smart, and good company. I left two dozen interviews saying to myself, “What great people!” They do not share the sentiment about one another: the hardest thing to do in Greece is to get one Greek to compliment another behind his back. No success of any kind is regarded without suspicion. Everyone is pretty sure everyone is cheating on his taxes, or bribing politicians, or taking bribes, or lying about the value of his real estate. And this total absence of faith in one another is self-reinforcing. The epidemic of lying and cheating and stealing makes any sort of civic life impossible; the collapse of civic life only encourages more lying, cheating, and stealing. Lacking faith in one another, they fall back on themselves and their families. The structure of the Greek economy is collectivist, but the country, in spirit, is the opposite of a collective. Its real structure is every man for himself. Into this system investors had poured hundreds of billions of dollars. And the credit boom had pushed the country over the edge, into total moral collapse” scrie Michael Lewis în una dintre cele mai bune analize pe care le-am citit despre situaţia din Grecia, despre împrumuturile aberante care au falimentat Grecia ($1.2 trillion in debt, or more than a quarter-million dollars for every working Greek). Există asemănari cu situaţia din România? Eu spun că da! Înfricoşător cât de multe asemanări sunt! Noi unde o să ajungem cu împrumuturile acestea fără noimă făcute doar pentru a plăti pensii şi salarii şi nu pentru investiţii? Singurul raspuns posibil: in faliment!

"NE PASA DE SIGHISOARA"

Despre mine

Fotografia mea
Sighisoara, Romania
Iniţiatoarea şi organizatoarea derulării prezentului proiect este ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” din Sighişoara , având ca preşedinte pe d-l Rus Traian Daniel. Principalele activităţi ale asociaţiei,conform statutului acesteia, sunt desfăşurarea de activităţi umanitare, sociale, culturale, sportive, în scopul întrajutorării categoriilor defavorizate de persoane. De-a lungul timpului, ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” a desfăşurat multiple acţiuni caritabile şi culturale, având ca principal scop întrajutorarea orfanilor, tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de posibilităţi materiale. Experienţa acumulată de către organizaţia noastră, ne-a permis extinderea acestor activităţi şi perfecţionarea modului de organizare şi desfăşurare a acestora. Printre proiectele de mare amploare derulate de către organizaţia noastră , care au avut un real impact asupra comunităţii locale, se numără următoarele: “ Nouă ne pasă de suferinţele voastre” derulat în perioada 2004-2006 la Sighişoara, “Tinerii mileniului III” derulat în perioada 2006-2007 la Sighişoara şi Tg. Mureş, Festivalul Trupelor Locale Ediţia I derulat în anul 2008 la Tg. Mureş.

Postări populare

APEL DE SUSTINERET ONG-urilor de tineret apolitice

E-mailul unde puteti trimite confirmarea de sustinere fjtms@yahoo.com sau la tel: 0740460434, saitulu nostru este : www.fjtms.piczo.com alaturativa noua !!! Sa luptam impreuna pentru patrimoniul fostului UTC a ramana tinerilor si ONG-urilor in viitor in jutetul Mures..

Multumim de sustinere si colaborare in interesul comunitati si tinerilor !!!

Cu stima, presedintele FJTMS dl Traian Daniel Rus