Blogul lui Traian Daniel Rus si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures ofera stiri calde tuturor romanilor din tara si strainatate, atat cititorilor nostri cat si membrilor ,colaboratorilor si corespondentilor ! S-a urmariti blogul meu si in acest an de stiri si evenimente interesante din Romania .

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Candidaţii la CSM: bloggeri, ong-işti şi actuali membri ai Consiliului

Magistraţii, candidaţi la alegerile viitorului Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), îşi povestesc vieţile pe bloguri, socializează pe facebook şi dau interviuri, semnează petiţii şi luptă ong-ist, trei dintre ei fiind actuali membri care vor încă un mandat.


Magistraţii bloggeri sunt dintre cei mai tineri, care au ales să împartă cu publicul larg jurnalul vieţii de magistrat.
Anamaria Puiu de la Judecatoria Sectorului 1 a Capitalei afirmă, pe blogul său cu poză: "Încrederea e în judecători! În vremurile tulburi pe care le trăim, societatea îşi îndreaptă privirea spre puterea judecătorească, justiţiabilii îşi pun ultima speranţă în hotărârea judecătorească, principalul act al judecătorului".
Este judecător din ianuarie 2009, dar a dat deja interviuri despre activitatea sa. Pe site-ul său are fotografii, inclusiv alături de preşedintele Traian Băsescu.
Vicepreşedintele Judecătoriei Oradea, Cristi Danileţ, este un alt judecător care are blog, dar şi profil pe Facebook, fiind foarte activ în mediul on-line.
Preşedintele Tribunalului Vrancea, Toni Neacşu, este de asemenea activ atât pe site-ul său, cât şi pe pagina de Facebook. El s-a implicat în mai multe proiecte, între care Jurindex, un site cu sentinţe judecătoreşti, care însă a fost blocat o perioadă de timp, dar şi criticat pentru nefuncţionalitate.
O altă parte a candidaţilor la CSM s-au implicat în problemele sistemului prin poziţiie comune, cristalizate mai ales în perioada protestului din justiţie din 2009. O parte dintre ei au semnat măcar o petiţie, legată de salarizarea din sistem, sau au criticat cazul judecătorului Florin Costiniu de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, judecat în cazul de corupţie al senatorului Cătălin Voicu.
Printre candidaţii petiţionari se numără preşedintele Curţii de Apel Braşov, Alexandru Şerban, Dan Andrei Enescu - de la Curtea de Apel Ploieşti şi Lăcrămioara Axinte - de la Judecătoria Botoşani.
Altă parte a candidaţilor sunt membri ai asociaţiilor profesionale. Dana Gârbovan, de la Curtea de Apel Cluj, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR).
Judecătorii Dumitru Diaconu - de la Curtea de Apel Ploieşti, Liliana Ciupercă - de la Tribunalul Bucureşti şi Mariana Vârgă - de la Tribunalul Vâlcea şi procurorul Marian Truşcă - de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 fac parte din Asociaţia Magistraţilor din România (AMR).
Şi judecătoarea Tribunalului Neamţ, Gabriela Baltag, este membru AMR, însă a intrat în atenţia presei cu ocazia unui conflict apărut, în 2009, când a reclamat o presupusă acţiune de intimidare a SRI, determinată de un memoriu înaintat de judecătorii nemţeni.
Magistraţii candidaţi la Consiliul Superior al Magistraturi sunt nume cunoscute din justiţie, însă, de cele mai multe ori, numele unui judecător sau procuror nu apare în articole de presă pe motive de compentenţă profesională şi număr mare de sentinţe corecte, ci mai degrabă se evidenţiază cei implicaţi în scandaluri şi lupte cu celelalte puteri ale statului.
Este şi cazul judecătoarei Elena Popescu, de la Judecătoria Târgu Jiu. Magistratul a făcut parte din completul de judecată ce l-a condamnat la 25 de ani de puşcărie oe Marcel Ţundrea, acuzat că a violat şi omorât o minoră din Pojogeni. Recent s-au descoperit indicii că un alt bărbat ar fi comis fapta de care a fost acuzat Ţundrea. Între timp condamnatul Ţundrea a decedat.
Preşedintele Curţii de Apel Suceava, Cezar Hâncu, a ajuns în paginile ziarelor, acuzat fiind în nişte plângeri în legătură cu un teren intravilan. Reclamaţiile au fost însă infirmate de procurori.
Marcel Rusu, preşedintele Tribunalului Sibiu, a apărut în presa locală că ar fi autorizat nişte interceptări într-un caz de trafic de droguri în care era implicat fiul unui prieten al său.
Şi Ovidiu Puţura - judecător la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, delegat director a Direcţiei de contencios din Ministerul Justiţiei - a apărut în presă, din cauza averii sale, estimată la aproximativ cinci milioane de lei.
Candidatura lui Ovidiu Puţura, dar şi a secretarului de stat Lidia Barac a fost contestată, tocmai pentru că cei doi ocupă funcţii în Ministerul Justiţiei.
Judecătoarea Rodica Arhip, de la Tribunalul Galaţi, a fost un alt magistrat mediatizat şi asta din cauza a două cercetări disciplinare. Ea a susţinut că a fost victima unor înscenări şi că doreşte să schimbe regulile care îngrădesc drepturile magistraţilor la promovare.
Mădălina Săndina Croitoru - de la Tribunalul Vrancea a fost în atenţia CSM, pentru nesoluţionarea cu celeritate a unor dosare.
Procurorul Gigel Marian Alexandru, de la Pachetul Curţii de Apel Constanţa, a fost revocat din funcţie pentru numeroase nereguli şi deficienţe descoperite în activitatea de conducere a instituţiei în anul 2006.
Şi procurorul Oana Schmidt Hăineală a avut parte de critici, după ce a lucrat în Ministerul Justiţiei.
Procurorul Ştefan Crişu de la Parchetului Capitalei a fost în atenţia inspectorilor CSM, pentru întârzieri în soluţionarea unor dosare, în anul 2006, iar procurorul Costinel CLaudiu Minea este cunoscut ca protejatului lui Irinel Păun (fost şef al Secţiei I Penale a DNA şi apoi şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, cel care când era procuror la Parchetul instanţei supreme l-ar fi făcut scăpat pe Sorin Ovidiu Vîntu de unele acuzaţii -n.r.).
Pe de lată parte, procurul Mihai Betelie, de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 din Capitală, a făcut reclamaţii, că Secţia de procurori CSM a început un control de fond la unitatea sa de parchet în plină campanie. La rândul său, Betelie a fost reclamat de colegi de-ai săi, care nu-l doreau la conducerea instituţiei, unde venise de la Parchetul Judecătoriei sectorului 1 Bucureşti.
Procurorul Alexandru Lele, pare de departe cel mai controversat candidat. Este singurul din cei 53 care a fost judecat într-un dosar penal. El a fost suspendat din funcţie pentru a fo cercetat pentru fapte de corupţie, timp în care a fost director editorial la "Gazeta de Oradea", unde a scris mai multe articole incrimintoare despre şefii săi.
După ce a scăpat de dosarul penal, pentru o eroare de procedură, respectiv pentru că lipsea o semnătură de pe un document, el s-a întors în magistratură şi şi-a declarat intenţia de a ocupa un post în viitorul CSM.
Există totuşi, şi cazuri în care magistraţii au apărut în presă pentru meritele lor.
Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Marius Ioan Aron, a fost mediatizat ca singurul procuror din România invitat de Ambasada SUA şi de Oficiul Statelor Unite pentru Patente şi Mărci să participe la o specializare la Washington privind aplicarea legii în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală
La rândul său, judecătosarea Elena Hach, de la Parchetul Curţii de Apel Braşov, a fost în 2007, detaşată în Italia, la Roma, ca magistrat de legătură cu atribuţii în domeniul cooperării judiciare internaţionale.
De la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei (ICCJ) şi-au depus candidaturile Lidia Bărbulescu - preşedintele interimar al instanţei supreme, Victoria Gabriela Bârsan (soţia judecătorului Corneliu Bârsan de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg) - preşedintele Secţiei de contencios administrativ şi fiscal, şi Mircea Aron - judecător la Secţia penală.
Din partea Curţii de Apel Bucureşti şi a instanţelor arondate candidează judecătorul Dan Lupaşcu - membru al CSM, alături de preşedintele Tribunalului Bucureşti, Mona Lisa Neagoe, judecătoarea de la Secţia a III-a civilă a Curţii, Doina Anghel (vicepreşedinte al CAB, n.r.), judecătoarea de la Secţia a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti, Liliana Ciupercă, preşedintelele Judecătoriei Sectorului 3, Marius Badea Tudose, vicepreşedintele Judecătoriei Sectorului 4, Mariana Feldioreanu, şi Ana-Maria Puiu, de la Judecătoria Sectorului 1.
Voci din magistratură susţin că, în perioada cât Lupaşcu a prezidat CSM, sistemul s-a simţit apărat, judecătorul fiind calificat drept "un profesionist".
Consiliul Superior al Magistraturii este alcătuit, potrivit Constituţiei, din 19 membri, din care 14 magistraţi aleşi, trei dintre aceştia fiind membri de drept, respectiv preşedintele instanţei supreme, ministrul Justiţiei şi procurorul general al României. Totodată, în CSM sunt doi reprezentanţi ai societăţii civile.
Majoritatea mandatelor actualilor membrii aleşi ai CSM - judecători şi procurori cu grad de judecătorie, tribunal, curtea de apel, instanţă supremă - expiră în decembrie 2010.
În 31 mai 2010, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis că pot rămâne în componenţa viitorului Consiliu trei dintre membri ai acestui for, care, în urma modificărilor legislative, au fost aleşi mai târziu faţă de ceilalţi cărora li se încheie mandatele de şase ani în luna decembrie 2010.
Vicepreşedintele CSM, procurorul Graţiana Isac, procurorul Bogdan Licu şi judecătorul Ana Maria Lăbuş, dar şi reprezentantul societăţii civile, Simina Tănăsescu, au fost aleşi membri ai Consiliului mai târziu decât ceilalţi, întrucât au fost aduse modificări la Legea 317/2004 după ce au fost organizate alegerile pentru acest for, în decembrie 2004.

 

Niciun comentariu:

Totalul afișărilor de pagină

Emisiune la Radio ONG Tg Mures cu presedintele FJTMS si ATTMS Dl Traian Daniel Rus in 7.05.2009

Fundatia Judeteana T Mures

Adresa Redactiei

. Persoana de contact:

Administrator Blog Traian Daniel Rus ,reprter , EVULET ANDREEA ELENA

Telefon 0740-469434 sau 0720-074810

Strada Generan E Grigorescu nr.1 Sighisoara jud Mures.

- Aici lasa stiri,evenimente proiecte in derulare, nerespectarea legilor de autoritatile locale fata de cetatean,sprijin pentru sustinere proiectelor umanitara, campanie de colectare de fonduri, proiecte pentru tineret, spectacole din orasul si judetul tau si din tara si strainatate .

Toate aceste evenimenta trimite pe adresa redactiei pe e-mail: traian_rus74@yahoo.com sau pe fjtms@yahoo.com care va fi publicat in scurt timp pe Blog dupa ce este verificat informatile insotit de documente doveditore . Va asteptam alaturi de noi !

Cele mai noi ştiri din ACTUAL »

Evenimente spectacole,proiecte culturale, sociale derulate de ONG-urile care sau fondat si colaboreaza cu Fundstia Judeteana pentru Tineret Mures in perioada 15 Iunie -30 Decembrie 2010 in judetul Mures.

15.Iunie 2010 - Rezervarii pe perioada Festivalul “Sighişoara Medievală” 2010, între 23 şi 25 iulie in Camping si “TABARA PENTRU TINERET” FOTOGRAFII DIN CAMPING IN PERIOADA 23-25 iULIE 2010 si Festival aici.......

26 Iunie 2010 - Târgu-Mureş: Ziua Drapelului Naţional 26 Iune 2010 drapel urias .....

Iulie 2010 - Informatii referitoare la Festivalul Sighisoara Medievala perioada 23-25 Iulie 2010

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT PENTRU SINSISTRATI DIN JUDETUL BOTORANI DIN PARTEA TINERILOR DIN JUDETUL MURESSTIRI IMPORTANTE ....


24 Mai 2010 - A CRIMINAL CONECTION: TRAIAN BĂSESCU + VICTOR BOUT + RAUL REYES

4 Iulie 2010 - (Re)născut pe 3 iulie: PCR, scos oficial de la naftali
7 iulie 2010 - VICTOR BOUT: “DACĂ SUNT TRANSFERAT ÎN SUA, ÎMPART CELULA CU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”

7 iulie 2010 - MARELE JAF NAŢIONAL. AZI: MINIŞTRII BLAGA, BERCEANU, BORBELY

12 iulie 2010 - MINCIUNA INSTITUȚIONALĂ ARE, ÎNCEPÂND DE IERI, UN NUME: MUGUR ISĂRESCU!

3 August 2010 - Dezinformarea zilei: Pumnul lui Băsescu reinventat de tonomatele lui Vîntu

3 August 2010 - Republica Moldova este primul stat din lume care şi-a nimicit arsenalul de muniţii cu fragmentare

Ultima incercare de « JAF « al Patrimoniului fostului UTC in Tg Mures ce a mai ramas tinerilor ,de catre Autoritatile publice locale 2008 !

4 August 2010 - Primarul Municipiului Targu Mures Dorin Florea a depus o Plangere penala in anul 2009. Numitului Traian Daniel Rus


- Lacăt pe una din firmele din scandalul Ridzi

5 August 2010 - De ce doreşte Patriciu ruperea acordului cu FMI

- Comemorare istorica : Anexarea Bulgariei

6 August 2010 - Pierre Lellouche avertizează România că va pierde fonduri europene dacă nu va integra romii

- Resurse Tineret : Ştirile care contează

22 August 2010 - Posturile din sănătate şi justiţie, deblocate anul acesta

22 August 2010 - Emisiuni la RADIO ONG a lui Traian Daniel Rus

24 August 2010 - Avocatul care spune că a fost lovit de Băsescu: Mi-a dat o directă cu pumnul deschis

26 August 2010 - Ofiţer de poliţie, arestat pentru trafic de influenţă

28 August 2020 - Gura păcătosului... Fidel Castro: Osama bin Laden lucrează pentru Guvernul Statelor Unite

28 August 2020 - Impostura marca DAN DIACONESCU trebuie să înceteze! Partidul Poporului NU îi aparține!

3 Septembrie 2010 - Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

3 Septembrie 2010 - Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL, acţiunile politice ale PSD rămân valabile

3 Septembrie 2010 - Presa internaţională: Guvernul României se află în pragul colapsului

3 Septembrie 2010 - Candidaţi cu repetiţie la CSM: patru din cei 53 de magistraţi vor încă un mandat

3 Septembrie 2010 - Spitalul Clinic Judetean Mures isi cauta manager

6 August 2010 - Ce pote face Tuberculoza - infectie cauzata de bacilul Koch

7. Septembrie 2010 - Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

7. Septembrie 2010 - Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

7. Septembrie 2010 - Proiect ca magia şi ghicitul să fie considerate profesii liberale, respins de senatorii jurişti


Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!

Exista sapte tipuri de orgasm - si le poti avea pe toate!
S-a speculat de-a lungul timpului ca ar exista n tipuri de orgasm, ca unul e mai puternic sau mai greu de obtinut decat altul, ca doar 10% din femei ating climaxul prin stimulare vaginala. Insa stiinta paleste in fata concluziei ca nicio femeie nu experimenteaza orgasmul in acelasi mod, niciun moment culminant nu seamana cu altul si nu exista modalitati universal valabile de-a ajunge pe culmi... faceti clic pe fotografie !!!
Dedicat celor pt. care iubirea nu mai este decat o chestiune de imaginatie. Aihan - you didn t come

Asculta mai multe audio ambientala

Programul Festivalului Sighisoara Medievală 23-25 Iulie 2010

Prietenia dintre un barbat si o femeie

8 Iunie 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT SINSISTRATII DIN JUD MURES

8 Iunie 2010 -  PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" ORGANIZAT  SINSISTRATII DIN JUD MURES
Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sighisoara si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures condusa de presedinte si Meneger proiect Traian Daniel Rus sustine proiectul umanitar "SUFLET PENTRU SUFLET"derulat de Tinerii din Judetul Mures prin actiunea de colectare facuta de imbracaminte si apa minerala sinisatratilor din judetul Botosan. Coorganizator proiect Uniunea Nationala VATRA ROMANEASCA. Apasati pe fotografie ....

Discutile purtate dintre conducerile Fundatilor Judeteane pentru Tineret Mures si Botosani ..

Discutile purtate dintre conducerile  Fundatilor  Judeteane pentru Tineret Mures  si Botosani ..
Vineri 16 Iulie 2010 orele 14.00 presedintele-Traian Daniel Rus al Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures si Asociatia de Tineret "Tarnava Mare" au avut o discutie cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..

Proiectului Umanitar " SUFLET PENTRU SUFLET "..
Vineri 16 Iulie 2010 Activitate umanitare sutstinuta pentru sinistratii din judetul Botosani din partea UNIUNI NATIONALE VATRA ROMANEASCA si FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"

25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET"
25 August 2010 - PROIECTUL UMANITRARA "SUFLET PENTRU SUFLET" Organizat de Asociatia de Tineret Tarnava Mare”Sighisoara la Spitalul PNEUMOFTIZIOLOGIE- Municipiului Targu Mure.

27 Iulie 2010 - Danesan, convins ca politica si-a bagat coada si in Festival

27 Iulie 2010 - O SCHIMBARE IN SOCETATE IN VIITOR !!

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus

Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus
Participa si reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană

Festivalul International de Chitara Clasica la Targu Mures

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH

Proiectul "Drepturi civile" ANUNŢ APADOR-CH
Proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”. Organizaţiile neguvernamentale care doresc să participle la acest proiect sunt rugate să contacteze APADOR-CH până la data de 15 august 2010. Sustinator mediatizare proiect BLOGUL LUI Traian Daniel Rus. Apasati clic pe fotografie…..

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures

- Joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!! la Targu Mures
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) impreuna cu Asociatia de Tineret "Tarnava Mare"Sigisoara , Radio ONG si INFO MURES organizeaza in fiecare joi (incepand din 20 oct), ora 21, CRIZA PARTY in CLUB 4 YOU!!!

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA

PROMOTORII MIŞCĂRII DE TINERET DIN ROMÂNIA
Afost invitat la ANIVERSAREA A 20 DE ANI DE MIŞCARE DE TINERET ÎN ROMÂNIA Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures

România pe urmele Greciei?

România pe urmele Greciei?
Ana Birchall . “The Greek state was not just corrupt but also corrupting. Once you saw how it worked you could understand a phenomenon which otherwise made no sense at all: the difficulty Greek people have saying a kind word about one another. Individual Greeks are delightful: funny, warm, smart, and good company. I left two dozen interviews saying to myself, “What great people!” They do not share the sentiment about one another: the hardest thing to do in Greece is to get one Greek to compliment another behind his back. No success of any kind is regarded without suspicion. Everyone is pretty sure everyone is cheating on his taxes, or bribing politicians, or taking bribes, or lying about the value of his real estate. And this total absence of faith in one another is self-reinforcing. The epidemic of lying and cheating and stealing makes any sort of civic life impossible; the collapse of civic life only encourages more lying, cheating, and stealing. Lacking faith in one another, they fall back on themselves and their families. The structure of the Greek economy is collectivist, but the country, in spirit, is the opposite of a collective. Its real structure is every man for himself. Into this system investors had poured hundreds of billions of dollars. And the credit boom had pushed the country over the edge, into total moral collapse” scrie Michael Lewis în una dintre cele mai bune analize pe care le-am citit despre situaţia din Grecia, despre împrumuturile aberante care au falimentat Grecia ($1.2 trillion in debt, or more than a quarter-million dollars for every working Greek). Există asemănari cu situaţia din România? Eu spun că da! Înfricoşător cât de multe asemanări sunt! Noi unde o să ajungem cu împrumuturile acestea fără noimă făcute doar pentru a plăti pensii şi salarii şi nu pentru investiţii? Singurul raspuns posibil: in faliment!

"NE PASA DE SIGHISOARA"

Despre mine

Fotografia mea
Sighisoara, Romania
Iniţiatoarea şi organizatoarea derulării prezentului proiect este ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” din Sighişoara , având ca preşedinte pe d-l Rus Traian Daniel. Principalele activităţi ale asociaţiei,conform statutului acesteia, sunt desfăşurarea de activităţi umanitare, sociale, culturale, sportive, în scopul întrajutorării categoriilor defavorizate de persoane. De-a lungul timpului, ASOCIAŢIA DE TINERET “TÂRNAVA MARE” a desfăşurat multiple acţiuni caritabile şi culturale, având ca principal scop întrajutorarea orfanilor, tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de posibilităţi materiale. Experienţa acumulată de către organizaţia noastră, ne-a permis extinderea acestor activităţi şi perfecţionarea modului de organizare şi desfăşurare a acestora. Printre proiectele de mare amploare derulate de către organizaţia noastră , care au avut un real impact asupra comunităţii locale, se numără următoarele: “ Nouă ne pasă de suferinţele voastre” derulat în perioada 2004-2006 la Sighişoara, “Tinerii mileniului III” derulat în perioada 2006-2007 la Sighişoara şi Tg. Mureş, Festivalul Trupelor Locale Ediţia I derulat în anul 2008 la Tg. Mureş.

Postări populare

APEL DE SUSTINERET ONG-urilor de tineret apolitice

E-mailul unde puteti trimite confirmarea de sustinere fjtms@yahoo.com sau la tel: 0740460434, saitulu nostru este : www.fjtms.piczo.com alaturativa noua !!! Sa luptam impreuna pentru patrimoniul fostului UTC a ramana tinerilor si ONG-urilor in viitor in jutetul Mures..

Multumim de sustinere si colaborare in interesul comunitati si tinerilor !!!

Cu stima, presedintele FJTMS dl Traian Daniel Rus